Új hozzászólás Aktív témák

  • tomszli11

    tag

    Sziasztok!
    Gondoltam én is megosztom a QWERTEE tapasztalatomat.
    Black Friday alatt rendeltem tőlük 4db random pólót és 4db választott pólót, ezáltal lett ingyenes a szállítás. Szóval nov. 24. leadott rendelésmre írták, hogy december 1. és 10. között de legkésőbb 19.-ig fog megérkezni... Nos a mai napig nem érkezett még meg, ellenben én dec. 20.-án megírtam nekik a helyzetetmet, persze a cím pontosításával jöttek, és hogy a 4 random póló helyett küldenek egy újabb négyest (a másik 4 helyett meg kuponkódot kaptam). Az újra küldött darabokra dec. 26. és jan. 4. között de legkésőbb jan. 14. dátumot írták...
    Nos jelen állás az, hogy eddig egyik szállítmány sem érkezett meg, de még azt a 4 napot kivárom hátha történik valami csoda.
    Szerintem a következő lépés az lesz, hogy írok nekik ismét, hogy ez a csomag sem érkezett meg illetve a PayPal oldalán párhuzamosan indítok egy Ticketet.
    Több emberrel is beszéltem aki nem kaptam meg illetve olyannal is akinek szerencsére megjött a csomagja és ők mondták, hogy a csomagon nagyon jól látszik hogy mi van benne... Így csak a hazai mentalitásra van bízva hogy kinek mi módon tűnik el a csomagja.

Új hozzászólás Aktív témák