Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Persona5

    Valamit nem értek, vagy még nem éreztem rá a játék ritmusára. Persze lehet, hogy később máshogy lesz a játékmenet, de azért leírom, megkérdezem.

    ldave ezen kommentje a kiinduló alapot. Szóval az, hogy hogyan osszam be az időmet. Viszont én most, kb semmit nem tudokcsinálni. Számomra elég random módon telnek el a napok. Sztoriban ott tartok, hogy elmentünk ünnepelni a hotelbe, kajálni. És "hivatalosan" is megalapítottuk a bandát. Szóval én kicsit gyúrok, kicsit edzek Ryuji-val, és ennyi is egy nap. Suli + egy tevékenység és ennyi. Még igazán a várost sem tudom bejárni. Kétszer ha voltam a főutcánál. Abból egyszer se mehettem arra amerre akartam.
    Arra gondolok, hogy majd később nyílik ki a játék. Viszont folyamatosan szerzem az információkat különböző kajás helyekről, könyvekről stb. De kezdeni nem tudok ezekkel semmit. Sőt el is felejtem a nagyját.. :(

    Egyébként nekem jobban tetszenek ezek a mindennapi tevékenységek, mint a dungeon-ökbe való bóklászás. Lootoltam valami koszos ruhát, elmentem kimosni, kávét főzök Sojiro-val, vettem tv-t (bár nincs sehol azóta se) stb stb..

    penge111

    Látom nekiálltál a FFXV-nek. Most, hogy ici-picit jobban belemerültem a keményvonalas Jrpg-kbe. Már látom, hogy az miért nem tetszett annyira sokanak. Én nagyon csíptem. De az egy Japán témájú, nyugati akció játék. Remélem neked majd bejön, én is lehet megveszem majd PS-re is a RE-t.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák