Új hozzászólás Aktív témák

  • balog tiby

    csendes tag

    válasz Füge007 #1473 üzenetére

    Végül is nem lehet félretenni belőle, meg nálam ez úgy működik amit keresek az olyan majdnem mint ha a vonaton hagytam volna.
    Jaj mos kell még egy palack vagy reduktor, jaj most le kell cserélni a komputeremet egy jobbra, hu kéne egy másik szárazruha stb….. és az összes felszerelés kopik használódik plusz a gázok a merülésre.
    Erről jut eszembe vettem egy VR3 és ezért van egy eladó Vytec-em ( a három gázos amelyik deep stoppot nem számol ) ha tudtok valakit.70 ezer

    Az árak így néznek ki például egy hosszúhétvégére:
    -3 éjszaka szálás a bázison
    -4 hajós merülés Razanj körzetében + 1 bemelegítő merülés a bázis előtt érkezés után (természetesen töltött palackot ólmot biztosít a bázis )
    140 Euró (min 5 fő )
    Pl.: érkezés csütörtökön bemelegítő merülés; péntek-szombat merülés és vasárnap délután haza

    Előre bocsátom ez az én áram nektek, mert már rég szó volt róla hogy szervezni kéne egy PH merülést és most tudok benne segíteni.
    Ha valaki saját oktatóval- csoporttal érkezne például a kipróbált társaság miatt az írjon privátban és rövidre zárom a bázissal de a bázis mind mondtam csak oktatóknak ad kedvezményt.
    Ui.: Hogy az új hajót mikorra papírozza le a Horváth hatóság még nem tudom amikor vízen van szólók, azért nehogy az az érzés legyen hogy átvertem valakit.

    A normál vendég árak fönn lesznek a honlapon ha elkészül szólók

    Te tibi sok nekünk ez a meló

Új hozzászólás Aktív témák