Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    Nos, némi olvasgatás és YT művelődés után "beleugrottam" a Plunderbe, tegnap este 7 meccset sikerült csapni cirka két óra alatt. (átlag 17 - 18 perc / meccs, hosszabbra számítottam) XP -ben 100k körül sikerült összeszedni (a legjobb eredmény is 21,5k volt csak) de egyrészt első próbára nem rossz, másrészt a multiban ezt messze nem tudnám ennyi idő alatt abszolválni. Ezzel együtt a 7 meccsből 3 top 10 lett (7., 5. és 4. helyek) csapaton belül pedig egy kivételével mindig a legtöbb cash -t sikerült szervírozni. Mindezt kb killek nélkül, összesen 11 ellent kaptam csak puskavégre (engem többször :DDD ), igaz, a gyűjtögetésre mentem, nem vadásztam direkt senkire.
    Kezdésnek jó lesz ez, legalább van tér a fejlődésre :D .
    Meglepődtem, de néha ismeretlenül és verbális kommunikáció nélkül is egész jó csapatjátékot tudtunk produkálni, két meccsben is jó összhangban ment a "mezgerelés" a csapattársakkal, szisztematikusan néztük át a házakat, együtt raktuk tele és indítottuk a ballonokat, stb.
    Sajnos volt olyan bosszantó szitu, hogy a sokadik ládából sem esett ballon, végül 300+k kp -vel rohangáltam a pályán, persze, hogy kiszedtek.
    Három heli leterítésében is sikerült részt venni (a robbanó golyókat nem nagyon bírják) de a gyümölcs nem mindig volt édes, egyszer odafelé, egyszer a csomag felvétele közben szedtek ki, harmadszor pedig a csomag felvétele után esett rám egy háromfős csapat (egyet kiszedtem, a másodikkal egyszerre down -oltuk egymást, a harmadik nyilván likvidált).
    Btw, ha földre kerülök (down) meg tudom magam gyógyítani valahogy? Mert a Right control csak a túlvilágra segít át hamarabb, ha jól vettem észre.
    Még a fegyverválasztáson kell csiszolni valamit, Távolra jó a sniper, közelre a sörétes, de a tűzgyorsaság és a tárkapacitás többfős csapat ellen kevés, oda valamit még ki kell találnom.
    Szóval meglepően szórakoztató (jobban bejött, mint a BR) remek lesz kitolni a szezont. De azért marad mellette a multi móka pörgése is.
    Köszönöm mindenkinek a korábbi javaslatokat, tanácsokat :)

Új hozzászólás Aktív témák