Új hozzászólás Aktív témák

  • KaitouP

    veterán

    válasz Deck #9573 üzenetére

    A single player részét tekintve igen, multiplayerben viszont a pályák egy része a megszokottakhoz képest nagy. Az összes Call of Duty fejlesztőcsapat legelső, legfontosabb szempontja pedig az, hogy mindegy hogy mi van, de az a 60 frame per second betonstabil legyen konzolokon - ezt mindig is teljesítették, és azóta is teszik.

    Hatalmas technikai bravúr volt annak idején PS3-on az Advanced Warfare, a PS4/XONE már bőven kint volt, a PS3 meg már szinte mindenre gyenge, de a Sledgehammer-es srácok még mindig ki tudták hozni az engine-ből és a konzolból azt a bizonyos 60 frame-t.

    Azt meg azért elmondom neked, a "nagyon nem fair" kijelentésedre egykori HC PC-sként (illetve ma is van erős gép itthon, de CoD-ra már pont nem használom), hogy aki nem tud játszani, azon magasabb fps és fov érték sem fog segíteni, aki meg tud, az fél kézzel vakon is elbánik veled úgy, hogy egy CRT monitoron játszik 800x600-ban. :) Emiatt szerintem felesleges aggódnod. De kérdezd meg a többi PC-s kollégát is, akinek van legalább 10 éves múltja.

    Battlefield V-höz: [link]

    Szíved joga hogy PC-zel vagy sem, bár ha szeretnél Call of Duty-t a játszani a jövőben, én nem ajánlom, az Activision nyíltan szarik a PC platformra már, valahol jogosan, az eladásai 5%-t adják csak a PC-s példányok a játékaikból. :)

    Dead Rising Deluxe Remaster tesztem: https://playstationcommunity.hu/dead-rising-deluxe-remaster-ps5-psn

Új hozzászólás Aktív témák