Új hozzászólás Aktív témák

  • pr1mzejEE

    addikt

    válasz mikrosuttii #13651 üzenetére

    "Meg szoktam vágni,szerkezteni.Sőt,Movie Makerben mentem le,és ott is dobok alá 1-2 animációt.Hát ha unalmasnak tartja,akkor ki lehet x-elni,erre most nem tudok mit mondani.El fogadnám én a kritikát,de akkor mutasson fel ő is valamit!És 3 videó készült ennek a játéknak az MP részéről,de már nem igazán lelem örömömet abban,hogy vegyek fel belőle videót,vagy hogy egyáltalán játszak rajta.Azoknak linkelem be,töltöm fel a videót,akiknek tetszik,nem azoknak,akiknek nem.És az is érdekes,hogy 3 videó alapján ítéli el az embereket.Rá lehet nézni a csatornámra,meg lehet nézni a legutóbb készült videómat.Vagy bármely másikat.Ezeket a videókat pedig nem azért csinálom,hogy magamnak okozzak örömet,hanem más embereknek,akik néznek.Azt is figyelembe kellene venni,hogy hasonló videót,már nem is tudom... Lassan 1 hónapja nem töltöttem fel."

    Abszolút nem szeretnék beléd kötni, de szerintem "örömöt" úgy okoznál, ha valami kiemelkedővel rukkolnál elő, ami vagy extrém vagy különösen igényes vagy egyéb ilyesmi.
    Félre ne érts, a videóddal nincs problémám, őszintén szólva én nem néztem meg őket (vagyis csak bele kukkantottam), mert kezdő videó, de ha jobban belegondolsz, ezt a játékot igen könnyű megcrackelni, ráadásul 2013-ban már szinte minden gépen el fut normálisan, így az átlag szvsz. inkább játszik, minthogy videót nézzen, ami nem 'kiemelkedő'.

    Nekem is van videóm, megtudod nézni a blogoutomban (vagymiaz:D), elég régiek, kb 1 éve játszottam, mikor csináltam őket, azóta már "letoltam" 5 évet. Bár őszintén szólva nem vagyok rá büszke csak megjegyzem. Egyébként tiszteletre méltó, hogy egyetemre jársz meg nem tudom már mit írtál, de ettől függetlenül mi csak a videódat látjuk.

    Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..

Új hozzászólás Aktív témák