Új hozzászólás Aktív témák

  • KaitouP

    veterán

    Nem vagyok az a károgó típus, mindig próbálom pozitívan kezelni a játék dolgait részről részre, de ez itt nem megy. Soha az életben nem mentem ilyen szar meccseket Call of Duty játékban mint ebben, és mindez annak köszönhető, hogy idehánytak PS4-re egy borzasztó állapotban lévő verziót. Folyamatos input lag, helyenkénti micro lagok, állandóan ingadozó, de főleg 60 alatti képkocka szám másodpercenként, homályos kép és textúrák, vélhetően gyakran 1080p alá beeső dinamikus felbontás, hiányos és gyenge minőségű effektek. Még a Beta tesztben kipróbálható build is sokkal jobb volt ennél, holott volt ott is hiba. Aztán így menjek jó meccseket, így vigyem maximumra a játékbeli teljesítményemet...

    Hatalmas csalódás ez a játék így idén eddig. Én még elnézném a szemmel láthatóan butított, egyszerűbb játékmenetet, gameplay elemeket, műanyag hangokat is, de az, amilyen állapotban van a játék ezen a konzolon totál indokolatlanul, az vállalhatatlan még önmagában a szériában is, és innen csak pár lépcső lenne csak hogy olyan legyen a játék mint annak idején PS3-on a Black Ops 3.

    Legszívesebben törölném a játékot úgy ahogy van, és maximum csak akkor néznék rá újra, ha végre tudnék szerezni egy PS5-t. Persze jól tudom, hogy nem kellene hozzá az a gép, de a szándékos downgrade ellen nem lehet mást tenni. A topikgazdaságom miatt marad csak, de inkább másznék vissza MW-re vagy nem játszanék egyáltalán CoD játékot. Már mindent értek viszont a játék megjelenését megelőző sunyulással, kései bejelentéssel kapcsolatban. Jobban tették volna, ha marad a Modern Warfare még 1 évig legalább, és csiszolták volna még a Cold War-t.

    God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Új hozzászólás Aktív témák