Új hozzászólás Aktív témák

  • D@niel

    addikt

    válasz Franky74 #1689 üzenetére

    Igen. Erről jut eszembe nemrég legendary rankeden nuketown-on katana-val szedtem 14 fraget, mivel hátul maradtam és vártam a respawn-okat, mindig vissza húzódtam a bokor mögé vagy a másik oldalon bekempeltem, vagy teljesen hátra mentem így elém dobta őket, szegények nem tudtak mit csinálni, baromi idősegesítő volt. Pont ez a hibás respawn sztori miatt volt amit jól kihasználtam.
    Hasonló, hogy annihilator-al szintén nuke-on mindig megvan az 5 fragem, úgy csinálom, hogy vagy a garázs és oldalfal, vagy a másik oldalon a házfal és oldalfal közé beállok, annyi a lényeg, hogy ne lássak rá teljesen a hátsó részre, így fixen mp-eken belül dobja az újabb respawn-t, vagy az előzőhöz hasonlóan a bokor mögé húzódok, nem látok rá a leghátsó részre így oda dobja a respawn-t amit én oldalról szépen leszedek. Valakit 3x is, nyílván tudja, hogy ott vagyok, felkészülten már lő is de nem tud mit tenni, scope-ba nézek és csak várom, hogy aim-be kerüljön mint a búcsúban, meg más vonalon se tud menni. 4-5 killem szinte mindig van, ezzel sok idő elmegy addig a team 2x is felszedi B-t.
    Így hátul egy jó fél percre feltartom az egész bandát, de mit látok centeren? Nem szedték fel B-t és fedezék mögül néznek kifele. Rosszabb esetben uav-al is látják, hogy hátul feltartom őket, mégsem csinálnak semmit. Ugyanaz, mikor a csapatból valaki B-re rászórja az airstrike-ot, ott vannak körülötte a csapatból és nem ugranak B-re. Na, ilyenkor nagylevegő ... xd

    𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031

Új hozzászólás Aktív témák