Új hozzászólás Aktív témák

  • Spizzi

    tag

    válasz Nuada herceg #10651 üzenetére

    Szia.

    A Shadow Ban egy automatikus rendszer, nincs köze az anticheathez vagy bármilyen manuális felülbíráláshoz. Annyi a lényege ha relatív kis időn belül sok reportot kapsz, legyen az bármiért, pl. mások szidása is akár, tehát nem feltétlenül csaláshoz köthető report mint pl. wallhack, aimbot.... akkor a rendszer automatikusan más státuszba tesz téged és csakis olyan játékosokkal dob össze akiken szintén aktív a Shadow Ban. Ennek az egyik jele, hogy felismerhesd, hogy csak magas pinggel talál meccset (150+), ennek az az oka, hogy relatív a nagy egész közösséghez mérten nézve kevés az egyszerre Shadow-al rendelkező emberek száma és lehet valakit Angliából, valakit Pakisztánból tesz egy lobbyba. A másik ilyen jel, hogy feltünően sok csaló lesz hirtelen minden meccsedbe az addig megszokottatkhoz képest.

    Azt azért fontos megemlíteni, hogy a játékban található SBMM miatt a 150>= ping meccsek simán előfordulhatnak normális esetben is. Érdemes lenne megnézni, hogy neked mennyi a K/D-éd és, hogy mennyi azoknak akikkel játszani szeretnél. Ha a tied teszem azt 2+ akivel meg játszanál éppen csak nem minuszos akkor lehet, hogy a rendszer percekig sakkozik, hogy mi is legyen, hogy te se szántsd szét a pályát de a társadnak is lehessen sikerélménye.

    Egyébként a Shadow Ban elévülési ideje 1 hét. Ennek lejártával dönt a rendszer, hogy csaló vagy e vagy sem. Ha nem akkor leveszi rólad a Shadow-t ha pedig igen akkor a Shadow permává változik.

Új hozzászólás Aktív témák