Új hozzászólás Aktív témák

  • laceszgamer

    addikt

    Az a baj, ezt semmilyen patch nem javítja:

    Még ha csak ritka jelenség lenne, de szinte minden kör ilyen, az emberek döntő része magasról tesz a feladatra, mindegy milyen játékmód, úgy csinál mintha szimpla TDM lenne.
    Hiába van ott üresen az elfoglalandó terület, elfut mellette aztán szevasz, még az sem érdekli, hogy XP jár érte, egyébként nem mellesleg nem önfényezés, de Vanguardba is általában mindig első voltam pontok tekintetében, általában nem is kevéssel, és úgy néz ki itt is folytatódik ez a tendencia, holott annyi az egész trükk, hogy simán próbálok a feladatra koncentrálni, foglalni és védeni amit kell.
    A bugokkal stb úgy vagyok, hogy majd javítják, de ez a része tényleg elkeserítő, hogy a legtöbb embert ennyire hidegen hagyja, hogy nem TDM van, holott az sem telne sokba, hogy ha csak azt akar menni akkor beállíts, hogy csak azt keressen neki, aztán akkor talán a többi játékmódba jobban olyanok kerülnének akik esetleg foglalkoznának is a feladatokkal.

    Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

Új hozzászólás Aktív témák