Új hozzászólás Aktív témák

  • geckowize

    őstag

    válasz KaitouP #6817 üzenetére

    Én az MW2019/WZ1 permabanom utáni MWII/WZ2.0 shadowbanomkor eléggé belemerültem a témába és iszonyatsok olyan beszámolót olvastam, hogy pl még a beta idején nem tudott valaki egy meccset sem játszani, mert crashelt össze-vissza a game, rányomott a steamen a check game filesra és utána permabant kapott.

    Hasonlóan, aki a campaign early access-szel játszott csak, az is permabant kapott, amire ráadásul ugyanúgy a szokásos indokot kapta ami pláne nonszensz (unauthorized software and manipulation of game data).

    Hangsúlyozom, hogy emiatt permabant kaptak, amire bár lehet ugye fellebbezni, 99,99%-ban utána az a vége, hogy a fellebbezés átnézve és a döntés végleges, örök tiltás, azaz permaban.

    Ha akarod megkeresem az állításomat alátámasztó postokat, és akkor bekerülhetne a téma-összefoglalóba, nehogy valaki áldozatul essen ennek a hülyeségnek.

    Valamint szerintem azt mindenképp érdemes lenne betenni az összefoglalóba, hogy ha valaki nem, vagy nehezen talál meccset, max nagyon magas pinggel, akkor érdemes lecsekkolni, hogy van-e shadowban (under review):
    Appeal A Ban | Activision Support

Új hozzászólás Aktív témák