Új hozzászólás Aktív témák

  • malystryx

    senior tag

    válasz Casanova* #7006 üzenetére

    A második videót néztem én is, 2 mp-nél amikor balra a gumiabroncsok mögött kiszed egy csávót, azt nem tudom hogy látta, de nem is érdekel annyira, azonnal kapcsoltam ki. Csal vagy nem, mindenki máshogy látja. Nálam elérte a sz*rházi kiadó és a cod széria is, hogy 2 hete el se indítsam, de azóta nagyon is jól vagyok, és az ilyeneken csak mosolygok, és azt kívánom hogy az értelmes ember hagyja a 'csába ezt a játékot, de csak nem. A mai multi játékok nagy részében csalnak, előbb-utóbb ott hagyod. Egy rakás cancer az egész. Eldöntöttem, ha más multit nyomok, PvE, ha belerángatnak pvp-be, lépek. Nem becsületesek ma már a népek, játszanak az ilyenek együtt.
    Bezzeg a régi CoD-ok, az utolsó amit élveztem a World at War volt, 2008 körül.. Testre szabható szerverek, nincs ratata fegyver, nincs gránát és légitámadás, semmi! Csak tolózáras, és kés. 4-5 hónapig tartott mire megtanultam célozni és lőni, de felértem a legjobbak közé, és milyen jó érzés volt!!! Valaki WH-zott, gyors szavazás, ban, ha mást használt mint ami engedélyezve van, először kick, ha újra visszajött és folytatta, örök ban! Ilyen egyszerű volt, senki nem csalt. Ha valaki a csapatból lelőtt, azonnal bocsánatot kért, és még a top játékosok is. Volt TISZTELET! :K Pedig nem 6 v 6 volt hanem 20 a 20 ellen, vagy több is. Mindenki tudott normálisan viselkedni!
    Most ez már nincs, ha lelő a társ, kérdezel, megint lelő... Ha visszaadod, a csapattársa lő le. Bedob egy aimbot-ot vagy botok közé megy és ők a legjobbak... Ez a különbség. Ja és a anticheat egy khm... :DDD Esküszöm anno a punkbuster jobb volt.
    BTW meghagyom a játékot a profiknak, én már nem idegeskedek rajta, már nem bánom a kidobott pénzt sem, elment volna másra. :R

    B.Ú.É.K. minden kedves fórumtársnak! :C :R :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák