Új hozzászólás Aktív témák

  • BITBOYS

    addikt

    Kicsit zavarban vagyok azzal kapcsolatban amiket írtok, pontosabban a hibákat tekintve.
    XSX-el tolom a játékot és semmilyen hibát nem tapasztalok. Lagot/desyncet természetesen én is érzékelem néha, átlagos ping 40-50 és már a legelső szerverre bedob ami általában 27-29 pinges.
    Azért vagyok zavarban, mert közel a 2-3x nagyobb összegű gépeken nyomjátok legtöbben és nagyon sokan írjátok, hogy sz@rul fut.
    Multiban pl. 10-20 közötti folyamatos latencym volt, na ezen azért már én is nagyon meglepődtem. Quality of service (QoS) pár honapja került be a box hálózati beállításaiba, annak a kábeles (LAN) opcióját bekapcsoltam.
    Ja, és 1440p monitorral használom a boxot, freesync/vrr off, fidelityfx on/maxra húzva. Semmi akadozás, fps csökkenés, teljesen fluid a játékmenet.
    Szóval aki csak ezzel a játékkal játszik vagy játszana a legtöbbet lehet érdemesebb lenne átmennie konzolra, itt természetesen nem a pro gémerekre gondolok :)

    Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

Új hozzászólás Aktív témák