Új hozzászólás Aktív témák

  • laceszgamer

    addikt

    válasz bager13 #8590 üzenetére

    Mondjuk mert sok az olyan döntés amivel inkább kárt okoznak mint hasznot.... Személy szerint nekem pl hardpoint a kedvencem amióta létezik a játékmód, aztán domimation a tdm-et viszont nem kedvelem.
    De... Ugye kitalálták ezt a csodás megoldást, hogy neked kell testre szabni, hogy quickplay alatt hova dobjon, de le merem fogadni, hogy az emberek döntő része tesz rá magasról, csak rányom, aztán hurrá lehet lövöldözni. A vége meg az, hogy a 6vs6 menetben 2-3 ember foglalkozik a feladattal jó esetben, a többi ész nélkül futkos körbe, hogy menjen a kill mintha csak tdm-ben lenne.
    Régen legalább lehetett játékmódot választani közvetlen, aztán jobbára azért olyanok kerültek oda, akik tényleg azt akartak játszani, akik meg csak lőni azok mentek közvetlen tdm-re vagy free for all-ra.

    Vagy az egész menü rendszer, tény, hogy egy fokkal jobb mint elején, de még mindig a kelleténél jobban túl van bonyolítva, pl hogy camo challange-okat meglessem végig kell zongorázni mintha egy loadout-ot akarnék szerkeszteni, aztán gunsmith és ott rá camo részre, hogy csak meg tudjam nézni, mi a feladat, biztos nagy munka lett volna valami egyszerűbb megoldást behozni pl egy camo menüt, ahol simán fel lett volna sorolva az összes fegyver aztán simán ráhúzza az ember az egeret / kontrollert és írja mik vannak hozzá.
    Vagy ott a calling card rész, bár nem nagyon izgat, az alap van még benn emblem meg card is, de ott is így ömlesztve az egész... már 10 éve képesek voltak rá, hogy külön pontokba szedjék pl a scorestreakekkel kapcsolatosakat, fegyverekkel kapcsolatosakat stb. Itt meg tényleg ömlesztve, bónuszként ha MW2-ből nézem ott a warzone/dmz dolgok is. Igen tuti azokra vagyok kíváncsi, és véletlen sem azt a játékrészt indítanám ha azt akarnám nézni.

    Aztán ott az izlések és pofonok rész, nyilván nem lehet ezt megfogni, hogy mi kell ahhoz, hogy egy map igazán eltalált legyen, de a sima 6v6 mapok közül pl valahogy egy sincs oylan amire azt mondanám, hogy húha, és erre még évek múlva is emlékezni fogunk. Ha most pl az eredeti mw2-re gondolok vissza ott kapásból 4 mapot tudok amit nem csak én de úgy overall a közösség a mai napig felemleget. De előtte és utána is voltak azért mapok amik úgymond közönségsikerek lettek, de itt az új " saját " mapjai közül azért eddig egy sem lett akkora durranás, a célnak megfelelnek de nem több.

    De egy szó mint száz, én is beletettem már pár száz órát, de ez nem egyenlő azzal, hogy hibátlan a játék, elvagyok vele, kikapcsolódásnak jó, de inkább mondjuk úgy alternatíva sincs nagyon, na meg a vanguardon kívül az előző pár részt pl ki is hagytam, csak ugye jött mw2-nél hogy 2 évre tervezik, gondoltam akkor legalább ez tartósabb lesz, nem kell " kötelezően " költözni mert kiürül az új rész megjelenésével, de ugye azóta kiderült, hogy ez is a szokott menetrend szerint fog haladni.

    Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

Új hozzászólás Aktív témák