Új hozzászólás Aktív témák

  • bager13

    aktív tag

    válasz laceszgamer #8608 üzenetére

    A jutamalamazási rendszer egy érdekes kérdés. Én is azt vallom, hogy pl. egy Dom-ben, aki pontot véd, foglal vagy eközben szerez kill-t, annak nagyobb mértékben szórja a játék. Tegyük fel, aki nem csak hentelni megy fel, hanem a csapattal összedolgozva a pontokktól távol szerzi a kill-eket, hogy ezzel megakadályozza, hogy az ellen a pontokra jusson az miért érdemelne kevesebb jutalmat. Nem olyan egyszerű kérdés ez...

    Nyilván minden nem is fog tetszeni mindenkinek és azzal sincs baj, hogy ezt szóvá is teszi.
    De mikor napi szinten csak ezt tolja és olyat kér számon a játékon, amilyen sohasem lesz és nem is kell lennie, mert akkor már nem CoD-nak hívnák.
    Számon kérni a játék alapvető mechanikáját és a felépítését, működését, ami a CoD 1 óta változatlan.
    Ezek az emberek teljesen rossz topicban vannak.
    Teljesen egyértelmű, hogy gyökeresen soha nem fog megváltozni a CoD abba az irányba, ahogy ők szeretnék.
    Van egy bevált recept, üzletpolitika a fejlesztők ezt követik, némi apróbb változtatásokkal, de mélyebben nem is fognak és nem is akarnak belenyúlni.

    Az ilyen hozzászólások, hogy " CoD 4 óta ugyanaz a grafika","évről-évre ugyanaz csak más skinnel" teljesen kiverik nálam a biztosítékot.
    Nem hiszem el, hogy nem érzékeli a különbséget, nem látja, hogy az animációk hogyan változtak és stb... Van ezer toutube videó, vagy indítsa el egymás után a kettőt.
    Na ők vagy agyilag zoknik vagy szándékosan csak provokálni akarnak.

    #8610
    Azért nem 5 pálya és 6 operátor van alapból, de szerintem te is tudtad, mielőtt megvetted, hogy az érkező operátorok fele fizetős lesz. Ez a modell megy évek óta, nem azt mondom, hogy rendben van ez így, de ezt mindenki tudta előre.

    [ Szerkesztve ]

    Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!

Új hozzászólás Aktív témák