Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz kill_switch #2612 üzenetére

    Haha, akkotr pont a "szűkülés" előtt untam el, és jöttem ki :DDD
    Háát, nem lesz a kedvencem, továbbra sem, egyszerűen engem baromira irritál ez a zombi visítás :N Másrészt meg roppant unallmas ez a pulykavadászat a zombikra meg a "zsoldosokra" (egy három autós konvojt lerakni nullára kb egy perc volt - NPC -k) Itt a kihívás a tömeg és a sok életerő, de más sajnos nincs. Ez egy ügyességi játék, mivel a zombik mindíg, minden esetben ugyanúgy fognak viselkedni, max a számuk változik.
    A multiban legalább élő ellenfelek vanak, és bejön a pszichológia :DDD
    Kezdő gamer: szalad előtted, rálősz, eltalálod, de nem hal meg. Beugrik a fedezékbe. Roppant kíváncsi, azonnal kidugja a fejét - lelövöd egy fejlövéssel.
    Haladó gamer: szalad előtted, rálősz, eltalálod, de nem hal meg. Beugrik a fedezékbe. Él a gyanúperrel, hogy ha visszanéz, akkor kap egy fejest. Halad tovább, az első adandó alkalommal kikukucskál. Mivel két másodperc múlva nem bukkant fel ott, ahol eltűnt, feltételezed, hogy megy tovább, rátartassz a következő felbukkanási pontra. Felbukkan - lelövöd egy fejlövéssel.
    Advanced gamer: szalad előtted, rálősz, eltalálod, de nem hal meg. Beugrik a fedezékbe. Él a gyanúperrel, hogy ha visszanéz, akkor kap egy fejest. Sőt, van annyira rutinos, hogy ilyenkor nem foglalkozik a beérkező hittel, megjegyzi, kb honnan jött, és megpróbálja más irányból megközelíteni, hogy lecsapjon a leskelődő ellenre. Te látod, hogy nem néz vissza két másodperc múlva, de a következő ponton sem bukkant fel. Figyeled a környezetet, de felkészülsz, hogy esetleg a lehetséges (és ismert) útvonalak egyikén érkezik egy "avenger". Felbukkan a kettő - három lehetséges hely egyikén, kihasználod, hogy korodhoz képest még mindig egész jók a reflexeid ( :K ) - lelövöd egy fejlövéssel.
    No ez az, amit a zombi mód sosem fog visszaadni :DDD

Új hozzászólás Aktív témák