Új hozzászólás Aktív témák

  • addamka

    őstag

    válasz szabog4 #2269 üzenetére

    Ne a piacon vedd a kulcsot 2 euróért, 1.79 körül van ha a ládánál openeled... :)
    Véletlen mi esik ki, asszonnyal eddig olyan 5-t nyitottunk, értelmes (azaz amit használok lövölde során) cucc páromnak esett egy darab (USP-S skin). Többi csak töltelék cucc, el lehet adni 0.1 euróért, 6-7 darabból kijön egy közepesen értelmes valami (aug, sg553, famas, galil), amit használ is az ember.
    AK-ra fáj a fogam, de drágák, ha meg drága, legyen stattrakkes, na az még drágább, majd egyszer :) Meg glock meg usp-s kellene még, távcsövessel mindig is faszkéz voltam, így az kimarad.

    Vicc, amekkora baromságnak gondoltam ezt, múlt héten nyomorult skinek miatt CSztem vagy 10 órát. Még is csak ki van ez találva.
    Bár a missing mapos hibával (workshop letölti a mapot, majd közli, hogy nincs meg), amit 1 hét alatt nem tudnak megoldani, felcseszték az agyam, plusz van most egy finom kis szerver oldali exploit is, amire eddig 0 reakció, mert minek a pórnéphez szólni.

    Az FPS-em most jó, az alábbiak után: beta 13.10-es Catalyst, összes workshop map törlése, minden workshop map leszedése kedvencek közül. steam/userdata mappa ürítése, meg a paraméter amit írtatok.
    A kifagyás nálam a sok maptól volt, valamelyik hibás volt, aztán mivel a háttérben töltikézi őket ez a csoda, ott elakadt és crash.

    [ Szerkesztve ]

    Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.

Új hozzászólás Aktív témák