Új hozzászólás Aktív témák

  • Coccolino_O

    őstag

    válasz Arkennys #22675 üzenetére

    Szeretem, amikor panaszkodtok (értsd ti itt mindannyian), hogy milyen szar versengőn játszani, mert sok a gyökér. Ha valaki erre azt mondja, hogy ne játssz versengőn, mert vannak alternatívák helyette, akkor pedig jön a szokásos duma, hogy én azt nem próbálom ki. Tényleg nem értem, ha minden szar, miért nem játszotok csak tét nélküli meccseket v. más játékmódokat, ahol csak a te tudásod számít. Azon kívül, hogy leírjátok a szokásos sémákat, semmi sem fog változni. Ha pedig azt mondom, hogy lépjél magasabb skill csoportba, ahol kevesebb a debil, akkor pedig mindig az a válasz, hogy ilyen hülyékkel nem lehet meccseket nyerni. Lehet, hogy érdemes este játszani, amikor a sok kis gyökér már alszik, mert másnap suli van.... Vagy össze lehet itt állni a többiekkel. Igen, ezek mind időbe és energiába kerülnek. De valamit valamiért.

    "Ha muszáj a válasz végi megnyilvánulásaid is hozzáfűzni, a jövőben inkább kérlek, ne foglalkozz vele, ha kérdezek itt valamit, köszöntem."

    Én meg azt köszönném meg, ha abbahagynátok a folyamatos rinyálást. Baromira unalmas, és semmi sem fog tőle változni. Gyökerek ugyanúgy lesznek, előrébb nem lesz senki sem, akkor meg teljesen felesleges.

Új hozzászólás Aktív témák