Új hozzászólás Aktív témák

  • Vismajor01

    addikt

    Amúgy a smöröflési témához:
    Írjon bárki bármit a rank és MM rendszer az a CS:GO legeslegnagyobb erénye az előző szériákkal szemben. Sourceban kellett szerver, mirc, ellenfél, etc, és akkor ne csaljon, ne legyen túl jó, túl rossz se. Megvolt persze a rendszere, de kurvára nem volt egyszerű, és legfontosabbként: ÖT EMBER KELLETT HOZZÁ.

    Ezzel a noobok gyakorlatilag kiestek. És itt a cs:s scene jó 40% áról ebszélek ha nem többről. Maradt nekik a publik, semmi más. Mert vagy nem voltak meg öten, vagy nem volt szerverük, vagy bárkit találtak mircről szarrá gyalázta őket, de mircig szerintem kb senki sem jutott el közülük.

    Ellenben cs:go: Mindenkit berak egy képességeihez NAGYJÁBÓL megfelelő szintre. Tekintsünk most el a boosttól meg csalóktól. A kis noob silver egyes is silver egyesekkel kerül össze egy jó minőségű szervereken("tisztelet" a kívételnek, de hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy sourceban milyen gyakran kellett rom szervereken játszanunk back in 2006), ahol sokkal, de sokkal több esély van egy szoros, izgalmas meccs lejátszására mint sourceban vagy 1.6ban(főleg, hogy 95%uk a warig sem jutott volna el előző játékokban). Egyszerűen nem a grafika, vagy a lövések hangja teszi ezt a játékot népszerűbbé mint bármelyik másik CS, hanem egyszerűen mert mindenki tudja élvezni. Mindenki. Az is aki még mindig pubonly üzemmódban éjszakánként bombákat defusolgatnak hogy előrébb legyen a serverrankon.

    Nah, ezt kúrja szépen szét a smörfölés. Az a fajta, amikor kölcsönaccokon játszik valaki, az pláne. Az meg a nonpluszultra, amikor 3-4 ember direkt derankolja saját magát jó lowra, hogy ott élvezettel hentelhessen olyan embereket, akik nem olyan tehetségesek mint ő. Mert egy igazi csés egy wart nem tud TELJESEN félvállról venni, akár csak pisztollyal megy az ember akár nem. Ha szembe jönnek, akkor te lefogod akarni lőni, teljes tudásodhoz mérten.1vx szituk pláne. Szükséges kiemelnem, hogy én magamból indulok ki, és senkit nem kívánok elítélni semmilyen módon, mert van igazság a másik oldalon is.
    Igen, nekem is van smurf accountom. Dupla kalára dobta be a gép, sheriff voltam vele stabilon. Havernak eladtam, lebukta sima ak-ig, visszavettem, onnnan kb 2 nap alatt dupla ak voltam megint.

    Szerintem aki silver 1 az hagyjuk a silvern egyen játszani silverekkel, had élvezze. aki sas szintén, aki globál szinten.
    Aki meg hellokitty:Island of adventure-özni szeret, lelke rajta. Ez az én véleményem.

    Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

Új hozzászólás Aktív témák