Új hozzászólás Aktív témák

  • sikalisk

    tag

    Üdv,

    gondoltam, ha már mindenki okoskodik én is megteszem, s eloszlatok pár tévhitet:

    1. ha nem tudsz feljutni silverből, novából, kalából, az nem a társaid hibája, hanem a tied..

    2. ha randomokkal játszol, muteld le az ellenfeleket, ne rage-elj, és csak arra koncentrálj, hogy győzzön a csapat, észre fogod venni, hogy így nem csak a csapatod, hanem te is eredméyesebb leszel, az ELO rank rendszer úgyis elsősorban a csapat sikerességét méri. Ha a csapattársad kötekszik muteld és játsz tovább, ha tkzik, ne foglalkozz vele. NE RAGELj.

    3. használd a gránátokat, főleg védelemnél a füst elengedhetetlen, támadásnál szintén, ha egyik oldalt leakarod védeni. CT-ben mindig vegyél füstöt és használd a füled, füstöld az átjárót. Változtasd a poziciódat, ne mindig ugyanott védj, lepd meg az ellenfelet. Még, ha nem is lősz jól, okos helyezkedéssel és jó gránát használattal (+ JÓ infó adással) növeled a csapatod esélyét a sikerre.

    4. Ne az ellenfelet hibáztasd, ha 10 szer fejbelő 10 kör alatt, az nem az ő hibája, menj másfelé, vagy várd ki. Ha csítereznek vedd bóknak, ez egyfajta elismerése a skillednek, a legtöbb játékos, mint az emberek túlnyomó része gyarló, korlátolt és buta, az ellenfelet hibáztatja a sikertelenségéért, pedig a hibát mindenki magában keresse.

    5. Ha csíterek ellen játszol ne foglalkozz vele, reportold, vagy szavazd ki, de ne ragelj, egyrészt tévedhetsz, másrészt csak neki okozol örömöt. Lepd meg, és lődd le. Örülj neki, hogy csak csíttel jobb.

    A játékaim 90%-át randomokkal játszottam, és mind a két accom is sason van, pedig lőni se nagyon tudok, hidd el, csak rajtad múlik.

    Felnőtt, értelmes játékosok sika vagy bLaCKaRmy néven megtalálnak.

    [ Szerkesztve ]

    univerzum < emberi hülyeség

Új hozzászólás Aktív témák