Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    válasz Arkennys #36417 üzenetére

    Mindig megpróbálják megmagyarázni az emberek a lustaságot és az akarat teljes hiányát, de felesleges. Én is sokszor csinálom - más témában - és ha elgondolkozok rajta, belátom, hogy csak próbálom magyarázni az egyértelműt.
    Én borzasztóan sokat agyaltam már a tradelések közepette, borzasztóan sok időmet felemésztette. Meg is lett a gyümölcse. Az, hogy kiteszel 1-2 offert, arra tényleg csak a szerencse a megoldás, hátha betalál egy retardált.
    Ismerni kell a piacot, sok-sok órát foglalkozni kell vele. Ismerni kell a skineket, a patterneket, mit mennyiért és milyen gyorsan lehet elpasszolni stb... Én már átlátom az egészet. Nekem kidobta tegnap a tradelhetetlen, de mocskos drága skint. Eladni talán néhány nap alatt sikerült volna. Abból tudtam volna venni max. 30-35 kulcsot, amire megint csak 7napot várnom kellett volna. Ehelyett vettem a fáradtságot és ráfeküdtem kicsit csgolounge-ra. Kb. 2 óra ráfordítással csináltam belőle 42db azonnal tradelhető kulcsot. Viszonylag könnyű volt. Tudtam, mire érdemes továbbcserélni.

    Nyitottam én már kést is, egy 70-80€-s Huntsman scorched-ot kb. fél éve. De attól még nem vagyok szerencsés, mivel kb. 500-600€-t ráfordítottam már ládanyitásra, így összességében elég nagy bukta a 10centes szarok miatt. Én hülye mindig azt hittem, hogy van esélyem egy Crimson Web FN késre, és akkor egy időre be vagyok biztosítva. De arra kisebb az esély, mint 5-ösön telitalálatot elérni...

    És végül zárásként egy tanács tradehez.
    Lounge---->search---->elcserélni kívánt item kiválasztása---->search. Aztán addig lapozz és keress, amíg nem fedezel fel jó ajánlatokat. Ezekre offert küldeni, vagy akár fel is lehet venni barátnak. Ha azt várod, hogy egy hülye betaláljon, akkor az hosszú idő. Viszont ha elébe mész a dolgoknak, akkor hamar jutsz feljebb.
    Nekem most pl. csak kulcsaim vannak. Ilyenkor én sem tudok mit csinálni, csak várni a horogra akadó, kulcsokra vágyó emberekre. Annyi előnye van, hogy tradeben a kulcs egy vásárló eszköz (pénz), így elég sok embernek nagy szüksége van rá, és minél hamarabb meg akarják szerezni. Ez még mindig csak mindennek az alapja. Hardcore dolgokhoz már kell egy elég komoly kereskedői véna is. Ilyen pl. a statrakos kések beszerzése és cserélgetése stb...

    Hajrá!

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák