Új hozzászólás Aktív témák

  • maximilian4

    addikt

    válasz IreN!CuS #37870 üzenetére

    Szokd meg. Itt ilyenek az emberek. Írsz valamit és egyből neked ugranak. Nézd meg mit írtam nemrég egy fegyverről és ebből kifolyólag lef*szosztak, taknyot zabáló kisgyereknek minősítettek.

    Amúgy meg sokan azt se tudják mi az az faceit, vagy esea. Pl nekem van egy nagyon jó vajdasági barátom, elég komolyan játszik, nagyon tehetséges a gyerek, még 1,6-tal kezdte és cs go-ban is van majd 2 ezer órája. Mondtam neki hogy lehet ki kéne próbálni és még nem is hallott róla ( itt jegyezném meg ezért se kéne lehordani tudatlannak senkit amiért nem ismeri, bár itt sok embertől kitelik..).
    Másik az, hogy van akinek ez a módja körülményes, nem akar sehova regisztrálni stb, hanem számára egyzserűbb közvetlenül a játékban játszani.

    Amúgy meg teljesen jogos volt a felháborodása, tényleg iszonyat sok csaló van, és kiszámíthatatlan a rangrenszer is. Nem az az elsődleges hogy ne játszunk mm-et a csalók miatt, hanem a valve-nek kéne megerőltetni magát és felvenni a versenyt a csalókkal és nagyon komolyan szankcionálni, mert amit most csinál a valve az egy vicc. A skinek meg mindenféle hülyeség helyett erre kéne energiát fordítani.

    Maxi

Új hozzászólás Aktív témák