Új hozzászólás Aktív témák

  • Coccolino_O

    őstag

    válasz ooooobi #43014 üzenetére

    128 tick-es szerveren és 144 hz-es monitornál is nagyon sokat számít az fps mértéke. Minél több, annál jobb. Nyilván egy bizonyos érték felett értelmét veszti. Ha 300 fps-ed van jelenleg, gépet fejlesztesz, és lesz 500, valószínűleg nem fogsz tőle jobban játszani. Az, hogy az emberi szem 25-30 fps-t képes érzékelni, az egy dolog. Hogy egy fps játék mennyire "folyékony", az meg egy másik.

    A Call of Duty 2-ben fix 250 fps mellett sokkal nagyobb előnyben voltál azzal szemben, akinek kevesebb volt. Ez itt is ugyanúgy létező jelenség.

    Conszi azt mondja, hogy mindenkinek véges a tehetsége, egy bizonyos szinten túl nem tudsz fejlődni. Szerintem pedig kitolható, még pedig sok gyakorlással és anyagi beruházással. Kell egy jó gép, egy 120 v. 144 hz-es monitor, egy jó sztereó füles, egy jobb fajta egér és rengeteg játék. Szerintem ez a módja annak, hogy valaki a legtöbbet tudja kihozni magából. ESEA-n rengeteg embernek van nagyobb hz-es monitora, szóval én ilyen tekintetben alapból hátrányból indulok velük szemben, hiába vagyok -adott esetben- tapasztaltabb nála. És véletlenül sem azt írom, hogy jobb...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák