Új hozzászólás Aktív témák

  • wannnabeees

    aktív tag

    válasz #54630400 #46075 üzenetére

    Nah akkor írjunk egy szép hosszú kommentet.

    1,kör: CT lebuktatta a Terrorokat, lassan de biztosan infózta, hogy maximum lépcsőről mennek B-re, de ez inkább egy erős A lesz. Ezért zárt vissza emberünk. Utána is kapta az infot, hogy nem mentek lépcsőre hanem sanszosan WC-ben jönnek. A többi elég alap volt.
    Terrorban 2 és CT-ben 1 játékos nem vásárolt semmit. Ezt sosem fogom megérteni, hogy miért csinálják Az afk T-nek külön grat.

    2. kör: Nem volt bombarakás, így jó a terror force.
    Elindult az adok-kapok. Akkor indult el emberünk amikor 4v3 volt. Sikerült 4v2-re lőnie a csapattársának és szólt, hogy nincs ott senki más. 2-2ben simán jó ilyenkor tartani a lerakókat, így maradt B-n. Társa fogta rövidet így egyértelműen hosszúra kellett néznie. Ha nem vagy botfülű akkor lehet hallani a füstben trappoló terroristát. Sima kill.

    3. kör: 2400-at fognak kapni a terrorok a 4. körben. 4000 dodó kell legalább az AK + füst párosra. Ehelyett srác rávette a bizont (100$-ig vette). Illetve van ott deagle is (950$-ig vette). Tehát ha nem hozzátok a kört, akkor egy random fos vásárlós körötök lesz következőben.

    B rush. Jött egy flash a terroristáktól hosszúra. Emberünk így dobta a szokásos füstjét és a flasht, hogy megállítson titeket. Ez sikerült is. Utána várt a pushra. 4:03-nál elkezdtek mozogni a terroristák és simán lehetett ezt hallani is. Ellépték ketten. Ilyenkor egyértelműen meg kell túrni a füstöt. Itt sem volt wh.

    4. kör: Jön a full random vásárlásotok. Csaloknak ideje lenne szólni, hogy bizon csak kevo nélküli emberekre jó. Egyébként értelmetlen megvenni (néha bejön igen, de .... bakker). 2 Ak, 1 bizon, 1 scout, 1 autoshoti...

    A terroristák rohannak elosztóban. Ezt a CT játékos WC mellől kötelezően kell hogy hallja. Be voltak szorulva. Gondolta a társa majd lefogja ajtót. Ezért átzárt A-ra. Elesett a B védőjük, ezért irány vissza B-re. Teljesen jó poziban nézte, hogy kijönnek e az ajtón. A társa killcamen bőven látta volna ha kifutnak ajtón a terrorok, ezért volt elég csak ott ugrálnia emberünknek és mivel nem jött ott ki senki, ezért mehetett vissza A-ra. Főleg, hogy ki is esett onnan valaki és jöhetett az info, hogy a bomba wc-ben A felé tart.

    1v3-ban szép flasht dobott. A bomba alap helyre ment. Elsőre szar volt a spray de javított, majd a bombarakó rosszul nézett ki és meghalt. Az utolsó terror játékos pedig idióta módon ellépte a csörgetésre. Ha kiwalkol, akkor simán meglett volna neki. Semmi wh nem volt benne.

    5. kör: Ismét egy full random vásárlás a terroroktól.
    Emberünk szokásos B füstje. "Végig engem néz". Nem téged néz, hanem rövidet tartja. Hosszún füst volt (amin korábban sem volt merszetek átmenni) illetve utána átvette a társa. Teljesen alap spotot tart. Amennyiben befutnak rövidről és az oszloptól nem látná, akkor is oldalba tudja őket kapni ha hídra / rakóra futnak is be rövidről. A b flash terelés volt csak, illetve maradt 1 játékos rakón ezért átzárt A-ra.
    A wp-s terrorista WC-ben úgy trappolt mintha ez lenne a dolga. Utána a fegyvere is kilátszott. Alap frag. A másik terror pedig még csak lőni sem tudott, annyira béna. Arról nem beszélve hogy volt info a WC-ben jövő és a WC mellett jövő játékosról is. A gránát nem volt rossz megoldás arra, hogy kimeneküljön a beszorult pozícióból. Utána társa tartotta kintit (bombát), ő meg bement bentire.

    Végignéztem ezt az 5 kört. Egyáltalán nem tűnik csalónak. A többi körre nem tartok igényt, mert már itt fikáztad. Ezek alapján ismét egy olyan játékost reportoltál, aki tiszta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák