Új hozzászólás Aktív témák

  • MarioAna

    senior tag

    Looking for love level 2:

    Anno innen páran felvettetek Steamen, akikkel nem igazán sikerült egy meccset sem játszanom (abszolút az én hibám, mivel nem toltam MM-et és szinte mindig offline voltam....akikkel meg toltam is ritkán,az egyikük túl komolyan veszi és nekem semmi kedvem nincs a ragelését hallgatni, hogy nehogy lebukjon suppremeből "miattunk", amikor Tec-9-al a füstben kirajzolódott defusoló CT fejét pötyögöm, és egy tárból egy golyót sem ad be.... :( .
    Szóval akinek van kedve este 7-9 között napi 1-2 mecset tolni és "nem a rankért játszik" az nyugodtan vegyen fel: [link]
    Fontos, hogy jó hangulat legyen a meccsen, ne "15 évesen belövöm a nip-et 1v5-ben, mert global elit voltam a surf accomon", így inkább társaságot keresek, akikkel hosszabb távon lehet együtt játszani. Nem feltétlenül csapatot, mert annyira komolyan nem veszem (bár szerintem több elemző videókat nézek CS:GO-ról mint egy top IGL :DDD ).

    A jelenlegi rangom LEM (virágos mester madár), de az új rangrendszerben nem játszottam (így pár solo szukablyet MM után már kala1-2 szinre beállítana valszeg....És habár a mapokon az elnevézéseket mire leinfózom, addigra megkéselnek téged két oldalról is, de a "signature move" 180 fordulat egy klikk fej AK-val még mindig megy, és DM-en 2.5-3 K/D aránnyal operálgatok. Szóval az aimmal nincs baj (szokták is kérni tőlem, főleg mikor a barátnőm accountján szoktam a 3 centes BS-Scar dropot farmolni DM-en és annyit látnak, hogy egy Mia nevű csaj 55 órával CS:GO-ban dominálja az ánuszukat nyilvánosan), ellenben a tapasztalat hiány meglátszik . Ugye azt meg csak inkább pre-madeben fejleszteném, így keresném a korban hozzám illő, megértő, őszinte társaimat rendszeres délutáni együttlétekre "Kölcsönös örömszerzés" jeligére.

    TL : DR:
    5-6.nak mennék, MGE-LE környékén vagy feljebb, normális arcokkal szórakozásból meló után, és nem ICL-re készülve revoltét verni :R

    BTW: nincs Prohardver CS:GO steam csoport? "KÉNE"

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák