Új hozzászólás Aktív témák

  • edgR

    őstag

    válasz dugo_ #52727 üzenetére

    A különbség tehát annyit, hogy NINCS KÜLÖNBSÉG! De remekül megválaszoltad ezt saját magad is, mert azt írtad, hogy "nincs külső segítség". ALT+TAB esetén milyen külső segítséged lehet/lehetett? Kihasználhattál egy bugot, ha akartál. One way smoke kihasználása szvsz egy és ugyanaz.
    Az más kérdés, hogy visszanézve mit lehet látni vagy tapasztalni. Igaz, hogy alt+tab esetén ott a füst, és úgy lő át rajta, mintha nem lenne; másrészt one way smoke esetén visszanézve is ott a füst, látszik ugyan, hogy te átlátsz rajta, de az ellenfél sétál el melletted, mint egy bot, mert nem lát téged. Ez egy és ugyanaz.

    Pont emiatt írtam, hogy mindkettő bug, az egyiket büntették, a másikat azóta sem, sőt még a caster-ek is hypeolják és asszisztálnak hozzá éles, lanos körülmények között is. Nem következetes a Valve, és ahelyett, hogy kijavítanák ezt is, teljes mértékben elfogadottá vált. Születnek az újabb és újabb ötletek, videók a témában.

    Gondoljunk csak vissza 1.6-os időkre, és a 16/32 bites témára! Lanon miért csak 32 bit beállítással volt engedélyezett a játék......? Ugyan úgy tudtál 16 bittel csalni, mint az, aki most a one way smoket dobja és beleül; és a 32 biten játszó emberke ugyanúgy nem érzékelt semmit a füstben lévő ellenfélről, mint most.
    Mi a különbség?

Új hozzászólás Aktív témák