Új hozzászólás Aktív témák

  • Xero

    nagyúr

    válasz Arkennys #53299 üzenetére

    Nem lekicsinylésről van itt szó igazán. Amikor a le-lem srácok elindulnak nova földön szétgyalázni a népet, az annyira nem szép valóban, sőt.

    Viszont!
    -Tételezzük fel, hogy vannak pl irl ismerőseid. Velük inkább ökörködsz, nem veszik komolyan annyira, vagy csak nem foglalkoznak annyit a játékkal.
    - Tegyük fel, hogy te lem-ge között mogosz, miközben ők mge-dmg vonalon.

    Ha elmész négyükkel játszani, a te rangodat elég nagyban figyelembe veszi a rendszer és olyan ellenfeleket fog bedobni akikkel az ismerőseid nem igazán tudnak mit kezdeni, tehát elmegy a kedvük a játéktól.

    Erre jelenthet megoldást, ha van egy 1-2 rankkal alacsonyabb másodlagos account, amit ilyesmire használsz. Ott úgysem komolykodsz annyit, és így a társaidnak sem rontod el a játékát.

    Amennyiben pedig egy társaságban egyetlen játékos 2 ranggal alacsonyabb szinten játszik mint a saját szintje, abból még nem lesz one man show. Ez továbbra is csapatjáték.

    A fentebb vázolt példa pl az én szitumat tükrözi. Nem tartom mesterségesen alacsonyan az accountomat (main smfc-ge, másodlagos le-smfc), ahogy fentebb is látszik, de jobban örülök neki ha le-lem vonalon van, mert így a cimborák nem kapnak az első meccsen agyvérzést.

    Azt viszont senki sem vitatja, hogy 5-10 rank különbséggel játszani nettó szemétség, pláne csoportosan.
    Anno amikor mi 2-3 rank eltérésben voltunk többen is, akkor pl pisztoly onlyztunk, így azért nem volt annyira szemét a dolog.

    szerk: Hogy borzoljam a kedélyeket:
    Itt mind a két esetben az aktuális rangom volt a kettesen is.

    Jól látszik (bár ez most csalóka), hogy alacsonyabb rangúaknak nem fenékig tejfel az ilyen ellenfél. Az első meccsen ketten voltak smurfok az ellenfélből. A másodikon egy legalább.

    Ezt pedig csak bónusznak:

    :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák