Új hozzászólás Aktív témák

  • Xero

    nagyúr

    válasz maximilian4 #54792 üzenetére

    Nem. Az a baj, hogy akinek a lelkületébe ez belefér, annak a nevelésével vannak súlyos gondok. Akik mindenféle külső segítséget használnak, hogy egy nyomorult online játékban jobbak legyenek, azok simán önértékelési zavarral küzdenek. Lehet maguknak sem vallják be, de ez egyfajta hamis önkép kialakítását szolgálja. Az életben is akad bőven ilyen alak sajnos. Na az ilyesmit kerülöm el nagyon nagy ívben üzlet szempontjából.

    Példa: Egy lengyel kis cég megkeresett rendelés miatt. A találkozóra a tulaj és az IT-s kolléga érkezett egy flancos étterembe. Egyeztettünk, megbeszéltem velük a részleteket, papírok aláírva határidők lebeszélve. Én akkor az öreg sz*ros kis 206-osommal érkeztem, ők egy S mercivel. Állták a kaja költségeit és az én útiköltségemet is Berlinből.

    Majd amikor megtörtént a leadás, számla kiállítva jött a fekete leves. Határidőre nem sikerült fizetniük, majd többszöri felszólításra sem. Ez nekem nyilván dupla bukta volt, hiszen áfá-t attól még fizetnem kell és az időm is elment.

    Mint utóbb kiderült a Merci bérelt autó volt, és azért kellett az étterem, mert olyan mértékben volt szakadt a telephelyük.

    Azóta is ott lóg a levegőben sok ezer eurom és járkál utána az ügyvédem. Több ilyen is volt, de talán ez a legjobb példa arra, hogy a való életben ilyenné válnak ezek a kis férgek. Próbálnak olyan színben és szerepben tetszelegni amiben valójában nem tisztjük, és így tesznek keresztbe más embereknek.

    Itt a VAC vagy az OW csap le kis szerencsével rájuk idővel. IRL pedig a hatóságok. Csak ugyebár, ahogy az online világban, úgy IRL is átcsúszik bőven sok-sok gyökér.

    Na ez kicsit hosszúra sikerült, de tényleg haszontalannak tartom az ilyen kölyköket és a szüleiket is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák