Új hozzászólás Aktív témák

  • GabN73

    addikt

    válasz kuLi_ #55723 üzenetére

    De részükről még mindig nincs kor szerint azonosítva senki. És ez így még mindig messze elmarad a rendes, nagy gambilnggel foglalkozó, szerencsejátékos oldalaktól (pl bet365, williem hill, vagy akár a tippmixpro [ezeknél az oldalaknál muszáj vagy azonosítani magad]). Szóval ugyan úgy tud lényegében bárki fogadni rajtuk. Gondolom a belépést, meg a steam inventory összekötést úgy is megoldják (max besegít a Volvo a háttérből :)))

    Egyedül talán a Fanobet ami jó irányba halad ilyen téren, viszont ők is csak nagy összegnél kérnek azonosítást, és nem a legelején.
    Szóval még mindig nyitva marad az a pénzcsap (18 év alattiak többek között) mindenki számára, csak egy kis szerekezeti átalakulás kellett papíron.

    Ha most jóba lennék Vajnánkkal .... :))

    Volvo meg ténylegesen mossa kezeit a kijelentéseivel, hiszen az ő rendszerükben tényleg nem lehet úgy pénzzé változtatni a skineket, hogy a számládra ki tudd utalni.
    Viszont amíg értéket (főleg pénzbelit) "rendelnek" hozzá, addig lesz értéke, és fogják is az emberek kpra váltani ezeket 3rd party siteokon keresztül. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák