Új hozzászólás Aktív témák

  • had423

    aktív tag

    válasz rwin5 #56713 üzenetére

    Szóval a stresszes nerdek közé soroljuk res1stet, aki nem is volt a válogatott tagja mostanában, nem is gondolja, hogy ott lenne a helye, és már nem is csézik különösebben, csak a community érdekli. A posztjában nem volt semmi olyasmi amit ne gondolt volna az emberek 95%-a.
    Flash ugye erre nem is reagált, csak a hp-s ügyre.
    Felszólalt még mat1 aki szerint flash normálisan rakta össze a csapatot, megvédte a csapattársát.
    Ney, Gabi, Deadfox meg sem szólaltak, szóval olyan túl nagy feszültség nem lehet köztük.

    Üzengetés sem volt, csak mivel res1st bevonta a közösséget, így mat1 sem válaszolhatott egy privát üzenetben, ő is a közösségnek címezte leginkább amit írt.
    Ilyen amúgy millió alkalommal előfordul a neten és teljesen normális, thorin nyílt levelei is ilyenek például sokszor, illetve sok minden ellen felszólalt már az évek alatt. Ez teljesen elfogadott.
    Ezeknek a színtere inkább a reddit-twitter kombó, de itthon ez nem annyira aktív, szóval nem értem miért nem lehet facebookon megosztani az ilyesmit.

    Én azt hívom szánalmasan gyerekesnek, ami például a magyar csgo facebook csoportba megy állandóan. Személyeskednek, anyáznak, egymást fikázzák a legigénytelenebb módon.

    "Miért nem áll oda face to face?"
    "Csáo, flash! Bocs, hogy zaklatlak, de ez annyira komoly ügy, hogy muszáj lenne szemtől szembe megbeszélnünk. Elhívtam az egész válogatott keretet."

Új hozzászólás Aktív témák