Új hozzászólás Aktív témák

  • Xero

    nagyúr

    válasz lemusz #57351 üzenetére

    Ácsi. Amennyiben a server oldal is támogatja, akkor ha marginálisan is, de javíthat az esemény reprodukción kliens oldalon. Természetesen van bőven más szűk keresztmetszet, de ez most itt nem tétel.

    A tegnapi mérkőzés margójára: Tudom, hogy kit mikor hogyan tudok ellőni. Ennyi játékkal a hátam mögött azt is meg tudom mondani, hogy balfasz vagyok és nem adja, vagy server esetleg ellenfél kliens oldalán van a gubanc. Tegnap infin az elején netto lag volt ami sok esetben hátrányba hozott. Utána persze már kiakadt a felbaszommagamatmeter és az lett az elsődleges probléma, hogy ideges vagyok. Az viszont tény, hogy ekkora különbségnél, ennél a motornál a két kliens teljesen más infot kap. Ilyenkor a magasabb értékkel bírót helyezi előnybe a rendszer, ez van.

    Nem véletlenül szoktam szentségelni Snow-nak is, amikor faluneten ül. Vígan elkolbászol a golyók között, pedig akkor csak 30-40-es pinggel rohangált.

    Itt első sorban nem is a magas ping a problémás, hiszen csak az nem lehet kiváltó ok, inkább az ezzel sokszor együtt járó késő és elvesző csomagok. Na ezek okozzák az ellőhetetlen effektust.

    cl_interp-t még nem figyeltem, de ma ránézek arra is. Köszi :)

Új hozzászólás Aktív témák