Új hozzászólás Aktív témák

  • adise

    őstag

    válasz kuLi_ #57745 üzenetére

    én ugytudom a fruitsos lelépésekor se volt egy korrekt ember velük! Pedig mi baj lett volna, ha csak megmondja hogy jobbakkal/másokkal akar inkább játszani?
    Scam hírek szerintem megint nem korrektséget feltételeznek.
    Nézd meg a facebook posztját? totál nem ideillő stílus, amikor "elvileg" csak ő tehet az egészről. A sorry vagy a csöndben maradás többet érne mint a támadás! Ezzel csak maga alatt vágja a fát kb.

    De mondom a lényegi részt!

    Az útlevél rendes eljárás keretében történő kiállításának ügyintézési határideje 20 nap, amely határidő az ezirányú kérelem benyújtásának a napját követő naptól számít.

    Szóval miért akart volna beadni alap ügyintézést a múlt héten, ha a jogszabály szerint 20nap van rá hogy megkapja! Ezt ott is elmondják/ki van írva! Persze van aki hamarabb megkapja, de a törvény 20napról szól. Szóval ez csak utolagos magyarázás. Nem véletlen várt gondolom a facebook posztjával sem, hogy olyat próbáljon meg irni, amivel kihuzza magát. Ezt a 6napos dolgot kb valamelyik csapattársától hallhatta akinek megjött annyi idő alatt (ők valamiért hamarabb is intézték ugytudom, de hát interjuk alapján is minden oké volt, szóval akkor is kamuzott valamit a többieknek?), hogy megjött neki és benyögi a végén, hogy pont nem jött meg kb.

    De lehet csak életképtelen :F és a fentiek csak a képzelet szüleménye és bármiféle hasonlóság a valósággal csak a véletlen műve.

Új hozzászólás Aktív témák