Új hozzászólás Aktív témák

  • kretenallat

    senior tag

    válasz I Am^^ #57923 üzenetére

    ezt a magyar mentalitásozást felejtsd már el, bármi nem tetszik, akkor az magyar mentalitás? jelzem, hogy bármelyik országban éltem eddig, mindenütt voltak különbségek az egyes emberek versenyszellemében, mindenütt vannak tryhardok. hagyjuk a f@szságot.

    hát kib* pályáról van szó, infernóval nyolc, nem a bibliát kell bemagolni. a csapatelosztáshoz meg nem árt tudni, hogy ki milyen szinten áll, ezért szokták bekérni a skill szinteket többek közt - és bár szerintem a pályákat ismerni kell, a legnagyobb hiba az, hogy nem adta át a tudására vonatkozó információt előre, így a csapatelosztásnál nem tudták figyelembe venni, a pályaválasztásnál sem tudják figyelmbe venni. ez egy önző hozzáállás, basszuk el 4 (9, én nem élvezném a játékot ha egy játékos ilyen szintű gyengesége húzná le az ellenfelet) ember játékát, mindezt azért mert még ahhoz is gerinctelen, hogy szóljon előre, hogy nem ismerji a pályát.

    a következő hozzászólásban megy személyeskedsz, mintha valaha is beszóltam volna arra, hogy a skilled miatt nem kéne jönnöd, wtf. játszottam már veled, nem szóltam be, mi ez a hiszti?

    [ Szerkesztve ]

    :: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::

Új hozzászólás Aktív témák