Új hozzászólás Aktív témák

  • MarioAna

    senior tag

    válasz Xero #58624 üzenetére

    [link] Ezek után én inkább a másik oldalra húzok. Főleg a Traines/cbbles jelenetek után (lévén TACO ugyanazt csinálta kb pixelről pixelre, mint byali:
    ugyanonnan gondolom ott befog az aimlock szobor mögött, mint cache A-mainből targoncára, vagy whiteboxről B-checkersbe (Kjaerbye, akinek a megmozdulását 100%-os sikerrel reprodukálták).
    taco, fnx, byali, krimz, flusha, shox, kjaerbye, subroza, elige akik 100% hogy csaltak/csalnak. ezen kívül ugye roca, jw akik le is buktak anno mégis bekerültek pro-csapatba, nem foglalkoznak a múlttal :(.

    szerk: Dan M stílusa és az, hogy minden gyanús jelenetre rámondja, hogy 100% WH/Aimlock (valamelyik astralis player amikor D2 sötétből falon keresztül ránéz a B lerakón lévő CT-re az pl totál bullshit, 1 framere nem ragad ott a célkereszt) sokat ront a hitelességén. De ha csak a tényeket nézzük akkor elég sok bizonyítékkal szolgál (érdemes a Richard Lewis shows beszélgetését megnézni, ahol ugyanezt hozzák fel ellene, hogy a tényekre és annak magyarázatára kellene nagyobb hangsúlyt fektetnie.
    Mondjuk még mindig jobb, mint jns kolléga szerintem. Ketten együtt kiadnak egy megbízható elemző párost :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák