Új hozzászólás Aktív témák

  • had423

    aktív tag

    válasz skL86 #58726 üzenetére

    Szerintem arra gondolsz, hogy sok ilyen "tickrateresolutionbug" magyarázatot hallottunk, aminek az volt a lényege, hogy nem feltétlenül ugyanazt látjuk a pov demoban, amit ő látott.
    Ugye gabi hltv bejegyzése csak arról szólt, hogy 100ms alatt azért nem kéne csapatni, és ebben igaza is volt. A pixel álláspontja pedig az volt, hogy az nem 100ms volt, hanem több, csak szar a demo ( egy esetet pedig betudtak a szerencsének). Cáfolja meg aki tudja. És kajak senki meg sem próbált utánajárni, hogy mekkora lehet ez az eltérés max, jelentős-e egyáltalán.

    Nem anyáztam volna körbe a fél communityt Mat1 igazáért, de lehet én se forgattam volna ki a csapatból a meccs után a srácot, ha társa lettem volna. Főleg hogy sok offline eventen volt már, és nem szerepelt rosszul ott se.
    De kodiak (32 év cs után, mert most ez számít) is csak annyit mondott, hogy "felhúzta a szemöldökét", nem azt, hogy 1000% a csalás. Kuli ( szintén '80ba kezdte a cs-t) is csomó mindent felsorakoztatott, hogy mi miatt mutathat még 100 ms alatti értéket.
    Szimplán nem erre asszociál az ember elsőnek, főleg az ország legjobbjai között. Ha kidobják a mat1t és esetleg nem csal, akkor az piszok nagy pofára esés lett volna a pixelnek és ettől féltek csak.

    Nyomorék-e a dev, hogy nem vette észre a hasonlóságot az erikes és a mat1s gyanúsítgatás között? Igen, az. Nem kellett volna fokozni a feszültséget, és nem is égett volna akkorát mint most.
    Tehet-e arról másik 3 kiváló (és egy nem annyira kiváló, de legalább tiszta) játékos, hogy egy manipulatív kígyó ilyen patthelyzetbe hozta őket? Nem hiszem.

Új hozzászólás Aktív témák