Új hozzászólás Aktív témák

  • gtamate2

    veterán

    válasz Redneck #64388 üzenetére

    Folyton fejlesztik a játékot, figyelik a játékosok igényet úgy mint egyik másik játékban sem. 4 éve folyamatosan van support (lassan 5). Jöttek új pályák, feldolgozták és felújították a régieket, cserélődnek a pályák, cserélték a hitboxokat és bekerült a rate állítási lehetőség amiért oly sokan panaszkodtak.
    A majorok pályabugjait szinte azonnal javították, volt operation is és jött ki új hangmotor mert erre volt igény.

    Te pedig azt az oldalát nézed hogy javították a textúrapakkot szebb lett a nuke DE megcsinálhatták volna jobbra, kevesebb az fps ménem megy minden gépen úgy mint régen , miért pont ezt csinálták és nem azt ami szerinted kellene.

    Ezzel csak arra próbálok rávilágítani hogy kezelhetnéd pozitívan a dolgokat és az azt jelentené hogy örülsz hogy patchalve lett egyáltalán a játék megjelenés óta és nem csak egy 0day gigapatchet kapott mint több másik játék, ehelyett folyton csak a hibákat látod meg te is sokszor és más is innen a fórumról.

    Ezzel pedig nem kritizálni szerettelek volna hanem csak leírtam az én észrevételeimet, tényleg nagyon sokat változtathat az életen a hozzáállás.

    Ez pedig nem az elvakult optimizmus egyáltalán. Arra az lenne a legjobb hasonlat hogy ha december elsején kapsz egy piros borítékos csekket az autód szélvédőjére mert rossz helyre parkoltál és megbüntettek 10 ezerre akkor annak örülsz hogy legalább az idén a gyereknek ingyen volt a mikuláscsomag csomagolása.Tényleg nem rossz indulatból mondtam :N

    *Sn0w

Új hozzászólás Aktív témák