Új hozzászólás Aktív témák

  • IreN!CuS

    őstag

    Gondoltam untatlak titeket és írok pár sort ,hogyan is éltem meg a PH kupát ( aki arra vár ,hogy berúgom a szar ventilátort nyugodtan görgessen tovább )

    Réges régen egyszer csak úgy keltem fel ,hogy kellene egy PH kupa + Kodiék meg twr meg mindenki akit össze tudunk rántani ,hogy „ építsük a szkent „ ha már a ph mix egész jól összehozta a társaságot. Aztán amikor ráírtam Snow-ra hogy figyuuuu mááá szembesültem vele ,hogy – szerencsére - másoknak ez már hamarabb eszébe jutott és már szervezés alatt van.

    Innentől kezdve már csak a csapatot kellett találnom….amikor először vettem fel a kapcsolatot Lemusszal / Mclovin-al kerestek meg Cosmo-ék is ,de mivel időben a GentlebeaterZ volt korábban és mondták ,hogy mehetek így követtem a fifo elvet.
    Az hamar körvonalazódott ,hogy sok gyakorlás nem lesz amit elfogadtam annak ellenére ,hogy talán utoljára 2007-2009 körül „ feszültem rá „ ennyire egy játékra ( CoD 2 Team Hungary tdm lehetőség / cod 4 lan ) . Amit tudtam megtettem így – annyira – elégedetlen sem vagyok.

    Az első meccsre igazából nagyon nem emlékszem már , tudtuk ,hogy mi vagyunk az erősebbek ( nem lenézés ) és egy sima meccset hoztunk dugo-ék ellen.

    Majd jöttek Xero-ék ahol tudtuk - legalábbis én - ,hogy vagy gyakorlunk vagy megkapjuk a 2:0-at , ennek ellenére nem készültünk különösebben , viszont volt egy jó ~50 percünk cache-en amit nagy nehezen lehoztunk , D2-re meg szimplán elfáradtunk 2:1 oda .
    A tendencia folytatódott érdemben semmi gyakorlás nem volt , mindenki csinálta amit szokott random mm bot pub , ennek ellenére úgy álltunk hozzá a tegnapi meccshez ,hogy ha nehezebben is de meglesz. Előző nap amikor „ gyakoroltunk” ~ 15 perc smoke + 1 mm eldöntöttük ,hogy infernot lesz a pickünk annak ellenére ,hogy cache ment a legjobban ( csapat döntés volt nem lehet ezért senkit sem elővenni ) .
    Az első pálya előtt megvolt a cicaharc ami elvonta szerintem mindenki figyelmét – az enyémet mindenképp – és ha nálam lehúzzák a rolót akkor vége mindennek…végeredmény egy sima szoporoller infernon.

    Aztán jött cobblestone ahol szerintem a legjobb meccsünket játszottuk megpróbáltam irányítani motiválni a csapatot ( ezt a többiek tudják megmondani mennyire működött ) jöttek is a call-ok pörgött mindenki és ennek köszönhetően simán hoztuk.
    Mirage-nál szerintem nem volt rossz a ct első körös hívás ( nem azért ,hogy védjem a seggem ) ettől függetlenül pár egyéni hiba miatt buktuk , ez volt az első törés.
    Amikor már mindegy volt kezdtünk el feléledni és talán 5 vagy 6 kort hoztunk zsinórban ami megint megadta a lehetőséget ,hogy visszahozzuk a meccset ami tovább élt az első T körünk után.
    Aztán derült égből villámcsapás ahogy a CT-k fegyverhez jutottak pikkpakk vége lett mindennek , szerintem mirage az egyik legnagyobb csapatösszhangot igénylő pálya ahol simán tudsz 10et támadni ha megvan a team work na ez nálunk nem volt meg , illetve előjött ugyan az ami Xero-ék ellen is ,hogy fejben elfáradtunk, a többit mindenki tudja 2:1 oda teljesen megérdemelten !!!

    Pár szó a szervezésről :

    Személy szerint nagyon örülök ,hogy volt egy ilyen kezdeményezés amit a szervezők végig is vittek mert nem kis munka és nem kevés idő egy ilyet leszervezni . Nem minden „ szabállyal „ értek egyet ha a jövőben lesz még ilyen kupa egy konstruktív vitát megérne pár szabály.
    Közvetítések nagyon jók , színvonalasak voltak mindegyiket visszanéztem tényleg jó le a kalappal a srácok előtt.
    Amit még kiemelnék több év után újra beültem casterkedni ami nagyon tetszett és pozitív visszajelzést is kaptam így a jövőben ha van rá igény követném a kupa eseményit mint caster :)

    Zárszóként szeretném megköszönni mindenkinek szervezőknek a csapatnak az ellenfeleknek mert egy jó dolgot hoztunk össze , és sok sikert a bent maradt csapatoknak.

    Pacsi

    Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

Új hozzászólás Aktív témák