Új hozzászólás Aktív témák

  • Redneck

    veterán

    válasz Coccolino_O #6511 üzenetére

    Mióta Counter-Strikeozol? Legyen az klasszikus CS, CZ, Source, bármelyik.
    Azt ne mondd már hogy abban a játékban amiben casual módban láthatóak a csapattársak falon át, nem tudják egyszerűen áthackelni hogy WH-ként is működjön.
    Azért mert ti nem veszitek észre a csalókat attól még vannak szép számmal. Bár lehet felesleges a skin gyűjtő meg bravó pack vásárlós brigádnak ezt elmagyarázni....

    Csak a legjobb példa tegnapról. Emberünk annyira jól érezte a szagunkat hogy mindig akkor jött ki mikor elfordultunk.Ha nem ezt csinálta akkor az egész pályát körberohanva (nem tudom mitől volt ilyen bátor és hogy nem találkozott senkivel soha...) jött hátba trainen.

    Lejátszottam 1.5-ben 1.6-ban sok nemzetközi és sok hazai online meccset és ligawart. Rengeteg lanon voltam és lanklubba is sokat jártam klánokkal éjszakai gyakorlásra.

    Nem látok rémeket. Azért hagytam annó abba a klasszikus CS-t mert a faltunkos wh-s szar meccsekből elegem volt, de itt is ki lehet szúrni a low wallhackert. Azért mert ti nem látjátok attól még ott vannak.
    Egyébként 20 meccs után lettem arany AK, az annyira rossz lenne? Azért mert én még nem kockultam bele 500 még nem vagyok low.
    Egyébként ki vagy te KODIAK? Bár ő sosem volt ilyen hagymásparaszt.

    adamkaa777:
    Majd mikor mindig tudja az embered hogy merre vagy akkor gondolkozz. Hiába walkolsz és nem léped el, érzi a szagod... Ha kiszalad pedig csak oda néz ahol te vagy. Nem a másik 3 helyre ahol lehetnél. Csak oda. Ha mákod van már mikor kilép egyből lő is. Úgy jobban esik a hit.
    Az 1hit/1dmg-s fröccsenős bugos embert pedig próbálom elfelejteni. 3x ilyet, 3 különböző fegyverrel? De... 4 társa pedig gond nélkül meghalt.

    [ Szerkesztve ]

    Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

Új hozzászólás Aktív témák