Új hozzászólás Aktív témák

  • mepet

    addikt

    Játszottam tegnap 3 wart egyedül, az in-game keresővel. Ekkora kiégést még idén nem is tapasztaltam.
    Először is, mostanában többször játszottam így randomokkal, meglepő, de tök színvonalasak voltak így visszagondolva. Mondjuk igaz, 23óra után szoktam ráérni mostanában, így ilyenkor már talán alusznak a kisgyerekek. Ezért is randomok, mert a cimbik ilyenkor alszanak.

    Hát most minden megborult:
    1. war: belép, majd kilép a társ. Az első körtől 4-en vagyunk. 5-2-nél látszott, hogy ez így necces lesz, én végig játszottam volna (én a 16-0-t is végig játszanám, hiszen jobbaktól vagy 5v4-ben nem szégyen kikapni), de a társak nyomására másodikra megszavaztam a feladást.
    2. war: train, T-ben kezdünk. Mondom a taktikot az első 5 körben, de minden körben csak 3an követjük, a másik 2 befut a másik irányba, általában B felé, hogy felesleges halált haljon. Így aztán természetesen bukunk. Rám is szólnak, hogy fogjam be. Befogtam, taktik nélkül 0-16, háromszor annyit öltem, mint a második a sorban, legalább 7-szer lőttem entryt, 4-szer raktam le a bombát, de felesleges volt.
    3. war: cbble, CT oldal: a csapatban 2 örmény idióta 100-as pinggel. Első két körben nem tudtuk megfogni a B rusht, utána 3. körben egyedül marad egy francia, és tényleg ügyetlenkedik valahol A-n, mikor a bomba B-n. Az örmény rasszista majom elkezd káromkodva kiabálni torka szakadtából. Innentől kezdve az az örmény végig trollkodta az összes kört, a társai fején ugrált, eltrappolt mindent szándékosan, csak akkor lőtt ellenfélre, ha már egyedül maradt. Kirúgni nem lehetett, hiszen a másik örmény faszfej nem engedte. Nem vártam meg a végét, kiléptem, pedig sosem szoktam ilyet csinálni.

    Mondjuk lehet, hogy ez nem is volt ekkora véletlen, hiszen az, hogy elkerültek korábban az idióták több, mint 10 waron át, az végülis predesztinálta azt, hogy legalább 3 egymás után ilyen legyen...

Új hozzászólás Aktív témák