Új hozzászólás Aktív témák

  • #80123904

    törölt tag

    válasz mepet #71121 üzenetére

    Miért tetteted a hülyét? Ha nem akarsz válaszolni, az sem érdekel, de legalább ne írnál ilyeneket.

    Mi a tryhardolás?
    Amikor MM-en random emberekkel csóka nekiáll, hogy "inferno: oké 1 banánban tartja a futó CT-ket, 2 second-miden várakozik, hogy befusson miden, 2 házból ugrik ki és bomba is házban megy....."
    Már rég megy a pisztolykör pl de ő még magyaráz és megőrül, amikor a random emberek nem kezdenek el csapattaktikákat végrehajtani.

    Avagy 4v5-ben ahelyett, hogy nem pazarolná az időt...nekiáll nemet vote-olni a feladásra.

    Na meg a legjobb, amikor 7-0 van és az ellenfél azt hiszi, hogy major elődöntő van ezért elmenti a kiskevo m4-et egyedül, mert majd azzal megmenti a világot a pusztulástól.

    --

    Szóóóval ha összekapja a csapat magát, akkor AKÁR 9-szer a 10-ből!!!!!. Értem. Az akár szóval mented a menthetőt, de azért olvasd el újra, hogy mekkora esélyekkel nyertek hátrányos szituban úgy, hogy valszeg azért lépett ki az 5. csóka, mert már alapból el voltatok gyepálva.
    Természetesen mindenki komolyabban veszi ezután, mint addig és hirtelen az ellenfél elkezd gyengébb lenni, mert 'ahj hát 4v5 könnyű győzelem, ezután music on volume 0.01 úgyis nyerünk'.
    Előfordul ilyen, de ne nevettess már ezzel 9/10-zel.
    --

    Egy nagyon egyszerű kérdést tettem fel és utoljára kérdezem meg. Amennyiben nem erre válaszolsz, akkor nem fogok már válaszolni neked, mert nem érdekel.

    Miért olyan nehéz neked rányomni a feladásra (hisz ~solo-ban játszol, tehát annyira nem hiszem, hogy érdekel a rang és nem fogsz sírni, ha nem jutsz el az XY rangig), amikor a társaid inkább kezdenének egy újat? Miért jó az neked, hogy másik 3 ember idejét pazarlod?

    Mindent visszaszívok, ha te vagy mondjuk s1mple klónja és ha van egy extra bot a csapatban, akkor a te karaktereddel megölsz kettőt, majd a bottal megölsz még kettőt és a 3 társad csak megöli az 5. enemyt is.

    Ez esetben elnézésedet kérem, de amennyiben nincs így, akkor erősen kételkedve fogadom, hogy mitől lesz egyszerűbb 4v5-ben megnyerni (9-ből 10x akár) egy meccset, amikor 5v5-ben sem sikerült azaddig. Főleg, ha mondjuk T oldalon voltatok 5-en és CT-ben kellene 4v5ben tartani a lerakókat egy teljes félidőn keresztül.

    ----------------------
    (#71122) skL86 - Hol tartok? :D Ott, hogy heti pár órában felmegyek lövöldözni és nem izgulok azon, hogy jajj mi történik ha feladjuk a meccset és egy extra vereség összejön. Hüp hüp.
    Ahogy írtam 'kijátszottam' az MM részét a dolgoknak. Nem is volt különösebben nehéz elérni a globál rangot. Viszont ezt ki nem sz_rja le? Amikor már szőrösödik a tököd és nincs végtelen időd, akkor nem akarsz szenvedős időhúzós meccseket játszani.

Új hozzászólás Aktív témák