Új hozzászólás Aktív témák

  • Chosen

    addikt

    válasz Zizi123 #71705 üzenetére

    Ha vesz prime-ot akkor nem lesz tökéletes, de jóval kevesebb lesz a csaló.

    Amit még figyelembe vesz a rendszer, az a játékkal töltött idő és ahogy említették a barátok listája, a játékok száma az accounton és más játékkal játszott órák száma.

    Mindig olyanok az ellenfelek, amilyen az ő accountja. Ha pl csak a CS:GO lesz az accountján, amiben van 10-20 órája, akkor még Prime mellett is olyanokkal fog találkozni, aki csak CS:GO-ra vette egy hete az accountot és vagy csal vagy nem, nem kockáztat sokat.

    Ha legalább 2-3 más játéka van az accounton, azokban van 50-100 órája, és arra veszi meg a Prime-ot, akkor már sokkal jobb ellenfelekkel fog találkozni. Ez számít egy "természetes" accountnak. Itt már van vesztenivalója annak, aki csal. Sokkal kevesebben csalnak egy nagy értékű accounton.

    Az is számít, hogy a CS:GO-ban hány órája van. 50 óra alatt szinte csak új accountokkal fog találkozni, akik bármilyenek lehetnek. (Pl más profi játékosok egy újonnan vásárolt accounton) Kell kb 100-150 óra, mire olyan ellenfeleket kap, akik visszajáró, stabil játékosok, akik között kevesebb a csaló.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák