Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacccca87

    addikt

    válasz De4d #76542 üzenetére

    Ez amugy eleg nagy tevhit hogy aszerint gondolod jonak magad hogy X fragget lottel. Szép szám lehet mutogatni, de nem mondja meg hogy egyebkent ebbol a 24 bol mennyi vol lenyeges? Akar entry, akar def. Mert az exit fraggekel meg lurkoleses fraggekkel is ossze lehet szedni 20 at csak kozbe lehet elbukjatok a meccset.
    Ha valaki csak 6 entryt lo es megy elore majd meghal de kozbe a csapattradel es nyeri a kort az a te olvasatodban bena/hasztalan.

    Sokosszetevos a teljesitmeny ertekelese es ha ezt nem tudod, vagy nem erted akkor nem vagy meg ott fejben hogy jonak mondhasd magad. Es ilyenkor frusztral majd a jobb jatekos akire ramondod hogy csalik de kozbe lehet annyival jobban olvassa a jatekot es esetleg pluszban a csapata is hasznalhatoan adja az infot(ettol erezheted hogy csalik)

    Meg persze van a klaszikus nyomoronc csalo is sajnos. Amire nincs rahatasod. Azt tanacsolom hogy egyszeruen nem cseszd fel az agyad rajta, ha ez van funoljatok el. Hidd el sokkal jobban fogja a csalot zavarni mintha tryhardkodnal meg allandoan sirnal neki chaten. Utobbirol jutbeszembe, nem tudom az emberek miert erzik szükségét annak hogy bemasoljak a visszajelzo szoveget ha reportoltak valakit.... Ha csalonal csinaljak ezt akkor csak a csalo majat hizlaljak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák