Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    válasz goccer #76579 üzenetére

    Az a baj, ez így lófasz tormával.
    Egyrészt azt vettük észre, hogy egyéni teljesítményt figyelembe se veszi a játék. Értem ez alatt a bétát, és most is, hogy kijött. Pedig be volt harangozva, és vártuk is, mert ha szólózik az ember és randomokkal tolja nem mindegy, hogy neked van mondjuk 30 killed, a 4 társadnak meg összesen nincs ennyi, a végeredmény az lesz hogy ugyanannyi pontot buksz vagy nyersz a végén.
    Jelenleg amúgy egyedül kb öngyilkosság játszani, tele van 5-ös premade csapatokkal a kereső, és ráadásul ahogy néztem azt sem nézi, hogy hogy keressen ellened csapatot, mert 3x is volt olyan zsinórban, hogy nálunk nem volt csak max 2-es társaság miközben enemynek 5-ös csapatot kaptunk. Nem mindig, de általában borítékolható a bukó.
    Másrészt így hogy full nulláról kellett indulni és ameddig nincs semmi rangod nem tudhatod, hogy az ellenfélbe nem e pl global / suprim emberkéket rak e, esetleg szimplán csal.
    Mi 5-en ritkán szoktunk meglenni, 4-en lennék fixen, de ugye úgy meg nem lehet menni premiert, így a legtöbb meccset mi is 2-en vagy 3-an mentünk, és katasztrófa így is milyen csapattársakat dob mellénk.
    Nagyon nagyon sok esetben egész meccs alatt semmilyen kommunikáció nincs az embereknél. Sem mikrofonon, de még írásban sem.
    Így, hogy most sok esetben azokat is ellened dobhatja akik sok kategóriával vannak feletted, megint csak negatívan hat a rankra, mert egyrészt kapsz olyanokat, hogy azt se tudod merre van az előre, és rengeteg meccset bukhatsz így, és sokkal rosszabb helyre sorolhat be, mint ahova való lennél. És akkor még nincs ott nehezítésnek, hogy mennyivel rosszabb pl a kala spray pattern, vagy hogy a hitbox az botrányos sok esetben, és rendszeresek lettek a desyncek, és a fal mögötti halálok.
    Persze ez idővel majd helyre áll, csak pl esetünkben sem vicces, hogy ~1700-ra dobott be mind a hármunkat, miközben bétába 6400 körül dobott be a besorolók után, miközben ott emlékszem az első 7 meccsemből 6-ot nyertem, majd jött egy 7-es bukó sorozat, mikor úgy gondoltam egyedül letudom azt a 4-et :D
    Azóta sem felejtettem el lőni, és irreálisnak tartom az 1700-as szintet, még bétához mérten is.
    Persze végül is ha úgy vesszük ez nem gond, mert ugye grindolva fel lehet jutni oda ahova "való" az ember, csak nem mind1, hogy végig kell szenvedni majd, vagy mondjuk reálisan dobott volna oda ahova kell.
    Ennél szerintem jobb lett volna az is, ha a CSGO rankok alapján kapta volna meg itt is mindenki a rankokat, aztán legalább akkor nagyobb eséllyel kaptál volna magad mellé, és ellenfélnek is olyat aki a saját szinteden van.

    De valami variálás fixen van, mert épp néztem shroudot, vagy más hasonló jó képességű streamereket, és a legtöbbjük most is 13-14K körül tanyázik, miközben ugye az még nagyon messze a global szinttől. Na most ha nekik nem jött össze premade teammel jó kezdő pont, akkor mit várjon a halandó? :D

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák