Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsírkrétamen

    senior tag

    válasz Sztenn #76774 üzenetére

    Egyértelmű :DDD Mi vagyunk szarok. Amúgy azt is viccesnek találom, hogy aki nálunk kala-keresztkala volt, az most silver 3-as rankot kapott. Én nova2-kala között mozogtam, tegnap megkaptam a silver 1-es rankot. Párom CSGO-ban silver 1-es rankot kapott (ami alapvetően gáz volt, mert olyan silver 4 körül játszhatott amúgy, és amikor én smurfoltem vele is buktuk a köröket, mert ott senki nem volt igazán silver 1), most cs2-ben ő is ugyan azt a silver 1-es rankot kapta mint én, közben koránt sem egy szinten játszunk. Persze ez a legkevesebb nem akadunk fent rajta, csak valahol még is gáz ez.
    A másik a csalós kör. Ugyan pörgő emberrel nem találkoztunk (még), de rengeteg csaló van. Általában persze mindig ellenünk, de tegnap volt egy velünk is. Azt senki ne magyarázza meg nekem, ha valaki a földet tartja deagle-el és úgy mozog mint egy bot, majd felrántja és 3 one shotot tol, akkor az nem csal. WH-s is rengeteg van, első kör, hogy elbújok nindzsába már kör elején (full team, senki nem bújt korábban sem nindzsába), nem trappolok nem mozgok, ő meg úgy jön be A site-ra (amikor B-n van a bomba meg mindenki rajtam kívül), hogy sehova máshova nem néz be, csak nindzsára és oda is prefire-be. Ez most 2 kiragadott részlet 2 különböző meccsből, de rengeteg ilyen van. Van már pár óránk a játékba, el tudjuk dönteni, hogy mi voltunk szarabbak és ügyesebbek/magasabb szintűek az ellenfelek, vagy olvassák a játékot és mindenkinek a helyzetét tudják, azért tudnak csak lelőni mert előbb lőnek hisz előbb látják hogy jönni fogunk, meg hogy az aim földön lévő célkeresztjét ráhúzza az ember fejére. Ez alapvetően az ellenség mozgásából tökéletesen látható, hogy játszik és milyen szinten van.

    Más:
    Mi a helyzet a demokkal? Tegnap vissza akartam nézni a korábbi meccseinket tanulás szempontjából, de csak a tegnap előttieket listázta, és azt se engedte leszedni, mert hogy már lejártak. Mondom oké, ezt buktam. De tegnap mentünk 5 nyertet, minden meccs végén megnéztem, és a tegnap menteket még csak nem is listázza, nem hogy leszedni....Ma meg ha elindítom a játékot biztos azt fogja írni, hogy az már tegnap volt, tehát megint "kicsúsztam" a letöltési időből. Ez csak nálam ilyen szar?

Új hozzászólás Aktív témák