Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz tomy88trance #13381 üzenetére

    Amiket leirtal, nem hordoz semmilyen nuansznyi ujdonsagot sem. Csinalnak egy eTorohoz hasonlo platformot. Wow, a 10-15 legnagyobb es kb 50-100 kisebb exchange mellett ez am a spanyolviasz, ujszeru, attoro.... Ja, nem, sorry, van mar beloluk 5 tucat, ugyanilyenbol.

    Ez egy random startupnak tunik, csak ott altalaban a kezdeti befektetoket pl cegreszesedessel valtjak ki, nem egy olyan assettel amit a magyar jog nem is ismer, plane nem ismer el vagyoni erteku jogkent.

    Ha kezdo cegbe akarnek fektetni, en az elobbit valasztanam, nem feltetlen a kriptot, ide szepen a tokearanyos reszesedest. Kriptobol max akkor ha a ceg rogziti, hogy a keszulo token teljes supplybol kifejezetten megtart maganak valamennyit , es azon a ceg resztulajdonosai tulajdoni hanyad aranyosan osztoznak, termeszetesen a normal cegreszedesen felul.

    De az hogy bemondasra utalj valahova X osszeget es kapsz egy semmilyen infoval nem rendelkezo tokenbol....

    Erzed a ketto kozotti kulonbseget? (utobbit hivtak squid tokennek nemreg)

    A tobbi tokennel is lehet barmi, ez igaz, de ezert kell diverzifikalni mind a portfoliot, mind pedig a disztribuciot, kulonbozo neves / ismert / tokeeros exchangeken tartani, egyszerre tobb helyen _azokat_ a tokeneket amiket az altalad fent leirtaknal joval tobb es ertekelhetobb informacio alapjan valasztott ki a user.
    Egyreszt ha az exchangel van problema, valoszinuleg az 5 legnagyobb nem egyszerre csodol be.... Masreszt ha az assettel, akkor is csak egy reszet buktad a dolognak, de ennek a rizikoja a kezdeti fazis tulelese utan egyenes aranyosan csokken, max sosem terul meg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák