Új hozzászólás Aktív témák

  • Szilu

    tag

    válasz Yutani #3652 üzenetére

    Aki nem üzletszerűen akar ebből pénzt keresni - és az itteni tudásunkat felmérve szerintem ez nem menne sokunknak -, azoknak kár az órás/napos változásokat figyelni. Nézzétek meg egy év múlva, mi lett abból amit vettetek. Gondoljátok meg jól, mit miért tesztek, és legyen meg előre, hogy mit szeretnétek elérni, mekkora veszteséget viseltek el. Ott viszont el kell adni, sírni egy napot, és élni tovább az életet. Higgyétek el, hogy ez komoly stressz tud lenni, ha állandóan a mínuszon kesereg az ember.

    Amikor olvasom ezeket a kérdéseket, hogy most beszálljunk vagy kiszálljunk, akkor szeretném megkérdezni, hogy miért szállna be, miért szállna ki az illető. Amennyiben nem tudjátok rá a választ, akkor ne reménykedjetek, hogy fel fogjátok ismerni, mikor kezdődik az emelkedés. Maradjunk a BTC-nél. Jelenleg is 750%-os éves hozamnál tart. Pánikszerű pénzkivonás nélkül is teljesen érthető, ha sokan realizálják a nyereséget és eladnak, akár sokkal lentebbi szinteken is.

    Aki pedig az esés alját keresi, az kezdjen el nézni technikai elemzéseket, állítson be vételt a támaszoknál, és eladást ha a támasz elesik. Lehet 10x veszít pár százalékot, de 11edszerre meg lesz az alja. Ha ehhez nincs türelme, ideje, felkészültsége, tőkéje, akkor meg ne is próbálja az alját elkapni, mert pl ha 8300on vesz, és felmegy 11k-ig, még mindig lehet hogy eső trendben van a btc, pedig már 30%-ot emelkedett. Kb ennyit tud tenni, mert hiába olvasgat híreket, meg utólag behúzott trendvonalakkal jóslatokat, a hitet és a nagybefektetők céljait nem a netről fogjuk megismerni.

    ui: ha majd itt BUY jelenik meg, akkor érdemes hosszabb távon elkezdeni pislogni, hogy mi újság a heti, havi trendek esetében: [link] (De ezeket az indikátorokat ne tekintsétek jóslásoknak, csak információnak!)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák