Új hozzászólás Aktív témák

  • Beowulf_78

    addikt

    válasz Játékos #17213 üzenetére

    Ennek a levélnek egy része mindenkinek szól:

    Elküldtem neked asszem Skype-ra, tehát ha bekapcsoltad a gépet látnod kellett volna.
    Nem tudtam elmenteni, mert nem lett volna átlátható, meg annyira nem is érdekelt. Lara-nak, Neked, Feka-nak elküldtem autómatikusan. Az utsó mondata valami olyasmi volt felém hogy "te f@sszopó kis geci", pedig aztán okot nem adtam rá hogy így beszéljen.Már a múltkor is voltak enyhébb jelei a stílusának akkor még szemet hunytam felette. :((( :((( :(
    Szted miért halt ki a Crysis topik előttünk? :U Nem azért mert senki nem játszik vele. Gondolom azért mert kevesen gondolkodnak úgy ahogy te vagy én, és többször volt ehhez hasonló széthúzás. Engem nem zavar ha valaki folyamatosan 1 fegyvert használ...mert az is a játékhoz tartozik. Amit Feka mond, hogy GL-el ne lehessen folyamatosan lenni, kicsit gázos. :B Azért mert nem tudja az ellenszerét, és többször ki van szedve mint gépfegyverrel, még nem jelenti azt ha valaki azt használja akkor bármilyen előnyt élvezne. Olyan mint a Gauss...jól ki van találva. Minden fegyver másképp erős.A Gauss messzebbről, a GL közelről hatékony. Mint ahogy a SCAR pontosabb messzebre mint az FY71, viszont ez utóbbi közelebbre jobban sebez, nagyobb a tűzereje. Szóval stratégiailag jól ki van találva. Tehát nem hiszem hogy bárkit is meg kellene szólni azért hogy Gauss-t használ vagy GL-t, mert ebből később még nagyobb lenne a konfrontálódás.
    A bázison a P betű megnyomásával amilyen fegyver elérhető, azt használni lehet! Persze van határ, de annak a pénz szab gátat. Ha valakinek nem tetszik a Gauss, vagy a GL, tanulja meg az ellenszerét, hogy lehet semlegesíteni, és ne azzal foglalkozzon hogy a másik nem fog fejlődni ha GL-t használ. GL-t használ? Oké...ő lehet nem fog fejlődni, de te igen, mert előbb utóbb a nyavalygást felváltja egy új stratégia, ami a GL-ek ellen hatékony.
    Volt már ennek jele DM közben az Outpost pályán, hogy "hátulról ne lőj", meg "beszéljük meg hogy Gauss-t ne lehessen használni"...vicces. Pedig azon a pályán nem túl hatékony a Gauss mivel elég kicsi a pálya. Ezt is be kellene fejezni. :U
    Vagy csináljátok csak és akkor 2 részre fog bomlani a társaság és mindenki azzal játszik majd amelyik stílushoz közelebb áll.
    Én biztos hogy szívesen látom fpeter-t is, nsrking-et is, és a hasonló jóval profibb játékosokat is. Nem zavar ha 66x megölnek különböző módokon, abból is tanulok.
    MERT CSAK JÁTÉK.
    Pont ebből adódóan úgy veszem észre magamon hogy felzárkóztam a többiek mögé tudásban, és nem érzem hogy akkora űr lenne mint 2-3 hete. Egyre jobban megy mind a hatalmi mind az azonnali akció. Igaz nem vezérel düh, nem vagyok ideges senkire, azért játszom mert szórakoztat, és jobb akarok lenni.
    Ajánlom mindenkinek ezt a szemléletet, mert így lehet fejlődni és élvezni a játékot!

    Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

Új hozzászólás Aktív témák