Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    Sziasztok,

    nem rég kezdtem a játékot, most találkoztam a sorozattal először. Nagyon teszik. Eszeveszett nehéz. És nulla segítséget ad a játék.

    Ezekből kifolyólag lenne pár kérdésem a tapasztaltabb játékosoktól, mielőtt a próbálgatásokkal visszafordíthatatlan "károkat" okoznék:

    1. A játék kezdetetkor a divine belssing italt választottam. Nem tudtam hogy 1db kortyról van szó, ez hagyján, de azt végképp nem sejthettem, hogy nem is töltődik a Bonefire-nél! Innentől kezdve buktam egy remek kis life ring-et örökre? Most vagyok lvl 20 mercenary. Innen már kár lenne újra kezdeni a játékot emiatt. Hogy lehet feltölteni a divine belssing-et hogy legalább legyen valami értelme?

    2. Amikor leülök a Bonefire-höz van egy olyan opció hogy: "Burn undead bone shard". Ez mire jó? Nem akarok rákattintani amíg nem tudom mi ez, mielőtt valamit megint elcseszek, mint a divine blessing választásnál.

    Megszereztem az uchigatana-t.
    3/1. Érdemes ezt reinforce-olni, vagy várjak jobb fegyverre?

    3/2. És Infuse-olni érdemes? Van fire gem, raw gem, refined gem. Ebből a raw gem adja a legnagyobb boost-ot. Sokkal többet mintha reinforce-olnám. Érdemes rányomni? Ez után is lehet majd reinforcolni, vagy innentől upgradelhetetlen lesz a fegyver? Milyen "veszélyek" vannak ha ezt használnom?

    5. A fegyver tulajdonságainál van egy ilyen hogy "Gourd absorption". Erre arra vonatkozik, hogy mennyivel növekszik a védelmem, amikor a kardot védekező állásban magaelé tartja?

    6. Itemek:
    - Gold pine resin: ez mennyi ideig hat?
    - Soul of a deserted corpse. "használd hogy megszerezz egy lelket". Ezt hogy érti? Összeszedi automatikusan a földön lévő lelkeket?
    - Fading soul: "hansználd hogy megszerezz egy darabka lelket". Mi az hogy egy darabkát? Hol hogyan?
    - Black separation crystal: banish visiting phantom. "Száműzi a megjelenő phantomot"? Ez mit jelent, hol használjam/hol lehet használni ezt?

    Előre is köszönöm a kitartó válaszadónak a segítséget.:)
    Mivel nincs mentés, töltés, se rendes leírás, nagyon könnyen lehet visszafordíthatatlan károkat okozni a nem-tudás miatt. Ezt pedig szeretném elkerülni amennyire lehet.:)

    free your mind

Aktív témák