Új hozzászólás Aktív témák

  • SimonYana

    addikt

    válasz nextgen001 #3054 üzenetére

    A képminőség és az FPS sokkal kevésbé zavar , mint a működés képtelensége a játéknak és a bele szarok fejlesztők , mert azt sem javítják amihez szinte alig kellene csinálni valamit!
    Én játszom vele , de egy vicc az egész játék bizonyos helyeken. A rendszeres hang effektek kiakasztanak.
    Itt is kotkodált a videóban a tyúk. Vaskapu nyitás , a mező vagy erdő kellős közepén lakot területtől messze!
    Tök mindegy hol jársz az effektek időre jönnek! Az a torok köszörülés hangok vagy minek nevezzem. Itt is az eső akkor is ugyan úgy hangzik mikor már bementél az épületbe. A kocsi olyan hangos mint az állat! Viszont a múltkor oda állt mellém egy autó és már csak azt halottam mikor leállította a motort. A busz hangja elviselhetetlen és variálni kell a hangerővel , mert minden hangot elnyom. Múltkor utas voltam az autóban és kifagytam. Mikor újra csatlakoztam halott voltam. Mondanom sem kell fullos felszereléssel és nem is értettem! Biztos kiestem a kocsiból és a hátsó kerék át ment a fejemen! Mennyire életszerű. Leestem egy magaslesről ami nem is volt magas. Azonnal meghaltam! Újra születtem a szigeten.Kiakartam magam nyírni , hogy ne kelljen kínlódni.. Felmásztam és 5× ugrottam le mire sikerült , bezzeg előtte értetlenül leesett magaslesről meghalt , pedig csak egy lábtörésnek kellene lennie szerintem.Arról nem beszélve mikor közeledik a szürkület és ha kicsit felnézek semmit nem látok a sötétségtől , de ha a földet nézem kivilágosodik.
    Szóval 2 év után kamatosan kellene nekik vissza fizetni a felhasználóknak a pénzt , mert ne is haragudjunk, de tudom ígéret nem hangzott el, hogy mikor lesz javítva és szóltak is hogy alfa , de azt senki nem említette , hogy sosem lesz még béta sem! Arról már ne is beszéljünk mekkora bugok vannak benne. Leteszek valamit és azonnal eltűnik. Kiveszek valamit a táskából vagy mellényből stb. és nem teszi vissza ugyan oda , hanem folyamatosan átrendezi és ha nem fér figyelmeztetés nélkül eldobja, holott van helye , csak szanaszét dobál mindent! Legalább csinálnának egy őjat és aki megvette az alfát annak olcsóbban adnák , az újaknak , meg teljes áron. BF4-ért is betudtak húzni több mint 20 rongyot , mert tökéletesre csinálták és áldoztak rá sokan!
    Azt hiszem még sorolhatnám , de minek hisz mindenki tudja aki játszik.Pedig hát mennyire menő lehetne , ha ez jól működne végre , hisz még így is rohadt sokan játszunk vele. Ja és nem ártana a csapattársunk felé is egy megkülönböztető jelzés , mert ez így egy nagy kalap kaki. Annyi eszük sincs , hogy végre befejezzék fullosra és kérjenek még egy kis pénzt pár DLC-ért és természetesen lenne új eladás is , de úgy latom elbulizták a bevételt és úgy beszívtak , hogy még mindég rajta vannak és nem képesek befejezni már! :W Azért megkérdeznék nyilvánosság előtt pár felelőst , hogy mondja már el végre mit akarnak, hogyan gondolják ezt 2016-ban? :W

    [ Szerkesztve ]

    ® SimonYana ®

Új hozzászólás Aktív témák