Új hozzászólás Aktív témák

  • PindurAnna

    Közösségépítő

    válasz Aryes #118624 üzenetére

    Minden ember saját maga kovácsa...mondja a régi mondás.

    Sok ember büszke és makacs. Ilyen meg olyan képesítésem van, nem vállalok el ettől szarabb, nehezebb melót. Meg ennyi meg annyi fizetés igényem van...stb. Közbe meg a munka büdös...számomra ezek csak LUSTA emberek. Aki nem akar, nem dolgozik....ennyi. Számtalan hirdetés van, lehet válogatni. Még olyan munkát is el kell vállalni, ami nem tetszik, mert meg kell élni. Nem leányálom az élet...és majd anyu meg apu is elfárad egyszer és nem lesz ott a háttérben, hogy patronálja a kicsi gyermekét...meg kell tanítani a gyermeket erre, meg a munkára is, a számítógépes begubózós életen túl. Számtalan esetben látom a gyermekem haverjait, hogy minek dolgozzak, amikor anyu-apu mindent kifizet, meg még tanuló vagyok...stb.. Holott az én gyermekem magától elment diákmelózni, leérettségizett full kitűnőre munka mellett és még éli a fiatalok életét. Ez csak nevelés kérdése szerintem.
    Csak sok embernek könnyebb panaszkodni, a rendszert hibáztatni, mint következetesen élni és nevelni!

    "Jól kell nősülni"...hmmm ez is érdekes... Ma már az a divat, hogy jajj a közösségi portálon ki az ismerősöd, miért írtok egymásnak, miért nézed meg az utcán a csaj fenekét...stb... Ebből jön a vita, majd a válás, mert az is trendi...sajna.

    Érdekes, hogy nem hagyják élni egymást a párok, csak a feszkókat hallok látok nagyon nagyon sok helyen.
    Vagy bízunk a párunkba, vagy ha nem , akkor azt a kapcsolatot már megette a fene..

    Meg is őrülnék, ha az én párom nem engedne el gyorsulni, autó versenyezni, éjjeli garázs sufni tuningozni, ami 100%-ban pasik között töltök el. Meg kell tanulni tisztelni a másik embert, azt hogy ő mit szeret. Ez az amit nem tudják sokan, és megfojtják a kapcsolatokat.

    Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge

Új hozzászólás Aktív témák